Arama sonuçlarınız

1. catalkalp

Yaşam Aküsünün Çabuk Boşalması

Eğer aküleri ilk aldığınızdan beri cihazı kullandıysanız zaten faydasını görmüşsünüz demektir.Eğer sonradan kullanıp faydasını göremediyseniz akülerinizde fiziksel bir hasar var demektir.Zira kullanan herkes memnuniyetini ifade ediyor

2. catalkalp

Ben akü ömrünü uzatır demedim ki akü çevrim sayısı bellidir ben sadece çevrim esnasında maximum verim elde etmemizi sağlar diyorum
  3. catalkalp

Dual Battery Isalatör

Amacım sadece küçüte olsa daha fazla insana bilgi ulaştırmak bu konuda çok mağdur gördüm sadece sülfatlanma yüzünden çok pahalı jel aküler hurdaya veriliyor.Bir kusur varsa özür dilerim

4. catalkalp

Merhaba arkadaşlar uzun zamandan beri bir sorunum vardı yaşam akülerim yeni olduğu halde zamanla verimlilik azalması yaşıyordum uzun araştırmalar sonucu bir cihaz keşfettim. Daha önce 2 adet 210 ah marin akümü sülfatlanma yüzünden ömrünü tamamlamış sanarak hurdaya verdim.İstedimki sizlerde bu...
  5. catalkalp

Uzun Ömürlü Akü

Merhaba arkadaşlar bir cihaz var akü sülfat önleyici ben kullanıyorum çok memnun kaldığımı söylemek isterim.Cihazı kullanmadan önce sırf sülfatlanma yüzünden çok aküyü ömrü bitti diye hurdaya verdim.Burada linkini paylaşıyorum Akü için sülfat önleyici( açıklamayı okuyunuz) - Elektronik Güç...

6. catalkalp

Dual Battery Isalatör

Merhaba bu cevap bir reklam içerir ilginizi çekeceğini düşündüğüm için paylaşıyorum Akü için sülfat önleyici( açıklamayı okuyunuz) - Elektronik Güç Kaynakları sahibinden.com'da - 434722052

7. catalkalp

Yaşam Aküsü=alternatör+şarz Cihazı+güneş Paneli

Akü için sülfat önleyici( açıklamayı okuyunuz) - Elektronik Güç Kaynakları sahibinden.com'da - 434722052
  8. catalkalp

Aküdeki Enerjinin Cabuk Bosalmasi?

Cihazı kaç paraya aldınız merak ediyorum ben elektirikli bisiklet için iki cihaz öneriyorum.Sizin sözünü ettiğiniz cihaz aynı zamanda şarj cihazımı yoksa sadece sülfat önleyici mi ?
  9. catalkalp

Aküdeki Enerjinin Cabuk Bosalmasi?

Sayın ferhathome sakın akülerinizi atmayın kesinlikle ömrü dolmamış sadece içindeki plakalarda yoğun sülfatlanma olmuş.Aynı sorun benim karavanımdaki akülerimde oldu ve çözüm ararken bir cihazla tanıştım aşşağıda link paylaşacağım lütfen inceleyin.Ben şahsen çok memnun kaldığımı söylemek isterim...

10. catalkalp

Çekme Karavan Tescil İşlemleri (başvuru Süresini Geçirince Neler Oluyor?)

Bir karavan kullanıcı olarak merak ediyorum neler olacak

11. catalkalp

Mavi Bebek, Motokaravan Yardımınızı Bekliyor :)

Merhaba size bir çok şeyden bahsetmişler ama yıllık vergi ve sigorta paralarından bahseden yok.Aydınlatma adına şöyle yazayım,bir özel amaçlı karavanın yıllık vergisi 1000 tl civarlarında çoğu var azı yok yıllık trafik sigortası yeni kayıtta en az 3000 tl 4 yıl sonra hasarsızlık indirimi %20...
  12. catalkalp

Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı?

İnsanlara bu linkten tavsiye ettiğinize göre alıp kullanmış ve tecrübe etmiş olmalısınız.

13. catalkalp

Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı?

Merhaba benim karavanımda güneş enerjisi sistemi var akülerim jel ve erken bitiyor çok çabuk şarj oluyordu beat 50 adındaki cihazı inceledim fakat çok pahalı geldi.Ve yoğun araştırmalarım sonucunda bir cihaza ulaştım türkiyede satışı yok kimsede faydasına inanmıyor ama kullanan kişiler bana...
  14. catalkalp

Jel Akulerin Uyumu

Bu cihazın çok faydasını gördüm zaten ben akünün ömrünü uzattığını söylemedim akülerde çevrim sayısı bellidir.zamanla şarj ve deşarj sürelerinin kısaldığını farkettim ve bu süre her seferinde dahada kısaldı.Cihaz bu süreyi oldukça uzattı ve neredeyse sıfır sürelerine yaklaştırdı. Ayrıca forumda...
  15. catalkalp

Jel Akulerin Uyumu

Merhaba benim karavanımda güneş enerjisi sistemi var akülerim jel ve erken bitiyor çok çabuk şarj oluyordu beat 50 adındaki cihazı inceledim fakat çok pahalı geldi.Ve yoğun araştırmalarım sonucunda bir cihaza ulaştım türkiyede satışı yok kimsede faydasına inanmıyor ama kullanan kişiler bana...

16. catalkalp

Akü Ve Güneş Paneli Seçimi

Ayrıca 12v sistemde panel olarak üst sınır 160 değil 180 watt tır.24v sistemde alt sınır 200 watt olur birde gümeş panelinde üst sınır 270 watt tır 310 watt panel yok
  17. catalkalp

Şarj regülatöründe mppt ve pwm arasında fark yoktur demek cahilliktir.Mppt şarj regülatörünü niye üretmişler?
  18. catalkalp

19. catalkalp

Gunes Paneli Secimi, Yardim..

80 amper kesinlikle yetmez en az 150 amper akü olması gerek kendi karavanımda şunları kullanıyorum aynı anda hem aküyü hemde yükleri beslemeye yetmedi 150 amper akü 500 watt panel 1000 wat tam sinüs invertör. İki adet 180 watt daha güneş paneli koyacağım toplam 860 watt panel Ayrıca regülatörde...
  20. catalkalp

Akü Yenilenmesi Hak.

Verilen linke bakarsanız detaylı bilgi var Akü için sülfat önleyici (açıklamayı okuyunuz) - Kuru Akü ve Çeşitli Elektronik Ürünler sahibinden.com'da - 399121131

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri