Arama sonuçlarınız

1. teknick

Ayna Mahruti Değişmeden Kullanılabilecek En Büyük Lastik Ölçüsü Nedir?

Ynt: Ayna Mahruti Değişmeden Kullanılabilecek En Büyük Lastik Ölçüsü Nedir? Teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı. 15-8 jant bakacağım. Tamponu ben de boru düşünmüyorum. Aynı şekilde çirkinmiş gibi geliyor. ARB nin tamponu güzel ancak çok pahalı. Benzerini iyi bir usta da yaptirmak...

2. teknick

Ynt: Ayna Mahruti Değişmeden Kullanılabilecek En Büyük Lastik Ölçüsü Nedir? Pardon 15-5 jant. Bu durumda 30x9,5x15 için 15-10 jant büyük mü olur? GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. teknick

Ynt: Ayna Mahruti Değişmeden Kullanılabilecek En Büyük Lastik Ölçüsü Nedir? jimny'nin standart jantı da 15/8 diye biliyorum. acaba değiştirirken 15/10 -40 gibi almak daha mı mantıklı olur?

4. teknick

Ynt: Ayna Mahruti Değişmeden Kullanılabilecek En Büyük Lastik Ölçüsü Nedir? Teşekür ederim vediğiniz bilgiler için. 4" yükseltme kitini zaten alacağım. 30" lastikle sürtmemesi de ayrı bir sevindirici haber oldu. en azından çelik tampon modifikasyonunu bir süre erteleyebilirim. Bu arada Jimny...
  5. teknick

Ynt: Ayna Mahruti Değişmeden Kullanılabilecek En Büyük Lastik Ölçüsü Nedir? Teşekkür ederim. Peki 30" için geniş tabanlı bir lastik için mesela 265 taban kullanilabilir mi? GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. teknick

Ynt: Ayna Mahruti Değişmeden Kullanılabilecek En Büyük Lastik Ölçüsü Nedir? Forumu iyice taradım ancak net bir bilgiye ulaşamadım. Yabancı sitelerde % 3 ten fazla lastik çapını büyümeyin yazan yerler buldum ancak % 3 çok az. Birçok kişi ebatları bayağı büyütüyor hepsinin ayna mahrutiyi...

7. teknick

Ynt: Ayna Mahruti Değişmeden Kullanılabilecek En Büyük Lastik Ölçüsü Nedir? Verdiğiniz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim. Peki standart ölçülerde kullanabilecegim en büyük ölçü nedir sizce? GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. teknick

Jimny Diferansiyel Kilidi

Ynt: Jimny Diferansiyel Kilidi https://www.youtube.com/watch?v=jQnPbqN4ToM Bu video ifade ettiklerinize belki biraz daha açıklık kazandırır.
  9. teknick

Ynt: Ayna Mahruti Değişmeden Kullanılabilecek En Büyük Lastik Ölçüsü Nedir? Öncelikle teşekkür ederim. Her ne kadar jant küçük olsa da yanak kalınlığı arttığı için jant kadar olmasa da hantallaşma olmaz mı? Sonuçta 15"jantta 35x13.50R15 ölçülerinde off-road için lastik var. Ayna mahruti...

10. teknick

Merhaba Arkadaşlar. 2006 model Jimny mi yeni aldım ve ilk işim buraya yazmak oldu. Naçizane bilgilerinizden faydalanarak bazı değişiklikleri sayenizde doğru olarak yapmayı düşünüyorum. 4" fourart yükseltme kiti ve çelik ön tampon alacağım. Ancak lastikler konusunda tereddütteyim çünkü ayna...

11. teknick

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Ben Görkem. Çocukluktan beri bir doğa tutkunu olarak ailecek doğa hayranıyız. Yeni aldığım Suzuki Jimny ile dağ bayır deniz her yerin tadını çıkaracağız. Beraber güzel paylaşımlar olacağına inanıyorum. Herkese bol gezmeler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,851
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri