Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ankarada Demir karavan önerebilirim.Temiz işçilik güvenilir ve istediğiniz doğrultuda imalat yapan güvenilir bir aile çalışanları.İşini iyi yapan bir firma.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.Konaklamalarınızı karavan kamp alanlarındamı yaptınız.Seyahatiniz süresince tavsiye edeceğiniz yerler.En uygun yol güzergahi konusunda bilgilerinizi ve tecrubelerinizi paylaşırsanız bizi aydınlatırsınız.Selamlar.
Balkanlara Yunanistandan çıkmak üzere karavanımla 4 kişi seyahat yapmak düşünüyorum.Ruhsat 1+2 kişilik. 4 kişi sorun olurmu.Ayrıca önerilerinizi ve yurt dışı çıkışlarda nelere dikkat edilmesi gerekir.Önerilerinizi bekliyorum.
Ankarada yaptırdım,karavanım citreon jamper 15 m.ben 1,5 yıl oldu yaptırdım şimdi ücret bilemiyorum.Kalbur Karavan diye youtube de görebilirsiniz.Docatoyada yapıyor.İyi günler dilerim.
Benim karavan arka kapılar söktürerek arka üst kısım kapalı ve alt kısmı otobus bagaj şeklinde yaptırdım.Hiç bir problem yaşamadım.Tüvden geçti,muyane sorun yok.Kışın soğuktan,yazın sıcaktan,tozdan koruma ve güvenlik açısındanda çok önemli.