Arama sonuçlarınız

1. orhunsenocak

Beykoz Köylerinde Off-Road Gezisi (22 Şubat 2009)

Ynt: Beykoz Köylerinde Off-Road Gezisi (22 Şubat 2009) Bu DODGE ler hakikaten süper olmuş. Yolun hakkını veriyor kesinlikle . İyi günlerde kazasız ve belasız günlerde kullanmak dileğiyle . Paylaşım için teşekkürler .

2. orhunsenocak

Satılık 2001 Niva (full+full)

Ynt: Satılık 2001 Niva (full+full) Sevgili dostum hidrolik direksiyon mevcut değil. Zannediyorum 2008 lerden sonra hidrolik direksiyon var.
  3. orhunsenocak

İzoff Değirmendere Kurtarma Operasyonu (26 Mart 2009)

Ynt: İzoff Değirmendere Kurtarma Operasyonu (26 Mart 2009) Umut kardeşim. Bağ cı bizi arıyormuş.Kırılan fideleri için , vinçleme esnasında söktüğümüz yemiş ağacı için , ezip kırdığımız sulama hortumu için. Türkü bile söylemiş ufuk un dediği gibi ' BAĞA GEL BOSTANA GEL ' )))))))))))))

4. orhunsenocak

İzoff Değirmendere Kurtarma Operasyonu (26 Mart 2009)

Ynt: İzoff Değirmendere Kurtarma Operasyonu (26 Mart 2009) Herkese Selamlar ... Dün akşam evimde oturup kurtlar vadisini izlerken Umut kardeşimden bir telefon aldım.Bana telefonda arabasını bir yerde batırdığı ancak çıkarttığı sadece biraz çekilmesi gerektiğini söyledi.Hatta kaldığı yerde...
  5. orhunsenocak

Ynt: Satılık 2001 Niva (full+full) Valla üstad insanı şaşırtan bir performans. Ben alalı 1 sene oldu.alırken çok karasızdım ama şimdi olmazsa olmazım.Bundan sonra yine lada niva bir başka araç yok.Ama lada dan sonra son durak landcruiser.arada başka bir model yok bana göre.En pahalı araçlarla...

6. orhunsenocak

Ynt: Satılık 2001 Niva (full+full) Dediğiniz doğru sevgili dostum. Yükseltmeye ihtiyaç duymadım.Hangi parkura girdiysem hakkını vermiş bir araçtır.Alan benzini veya gazı koyup gezecek.Daha ne olsun...

7. orhunsenocak

Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009)

Ynt: Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) Ve o meşhur Video )))))) Çamurda Tahoe ... http://s249.photobucket.com/albums/gg229/orhunsenocak/?action=view&current=CIMG4938.flv
  8. orhunsenocak

Ynt: Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) Yeni bir deneme rampası bulundu galiba. Önder hemen konuyu ateşlemiş ve Yuvacık ekibinden de gaz gelmiş bile )))))))) ;D ;D ;D ;D Neyse resimlere ve videolara devam edelim.
  9. orhunsenocak

Ynt: Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) Araçlarımız...

10. orhunsenocak

Ynt: Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) Kanat ekibi

11. orhunsenocak

Ynt: Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) Acıkan mideler için tavuk molası. Mönüde soslu kanat ..
  12. orhunsenocak

Ynt: Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) Yolculuk sonra Değirmendere'nin balta girmemiş yollarına doğru devam etti. Bu yolu malesef çıkamadık.Son derece zorlu , eğim , çamur hepsi bir arada. Bu yoldanda geri döndük.

13. orhunsenocak

Ynt: Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) Ve Cevat abimiz bastı gaza.. V8 in sesi ile inledi dağlar. Zaten gaza dokunması ile çıkmamızda bir oldu.
  14. orhunsenocak

Ynt: Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) Resimlere devam.
  15. orhunsenocak

Ynt: Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) Resimleri ve videoları gün içersinde ekleyecem. Videoya cevat abi kızabilir ama .)))))

16. orhunsenocak

Ynt: Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) Bir kare daha...
  17. orhunsenocak

Ynt: Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) bu da önden görünüm.
  18. orhunsenocak

Ynt: Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) Arkadan görünüm)))

19. orhunsenocak

Ynt: Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) Bu halde durduk.
  20. orhunsenocak

Ynt: Değirmendere Çıkarması, Off-Road Gezisi (8 Şubat 2009) Çıktığımız o rampayı inerken Cevat abinin dev aracının yeni açtığı kanallardan birinin içinde buluverdim kendimi.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri