Arama sonuçlarınız

1. S

Pmr Telsiz Hakkında Acil Yardım..

Ynt: Pmr Telsiz Hakkında Acil Yardım.. Teşekkür ederim acaba sınav çok zor mu? ve neler sorulacak hiç deneyimim yok telsizlerde

2. S

Ynt: Pmr Telsiz Hakkında Acil Yardım.. Teşekkürler, Malatyadayım yardımcı olurmusunuz yapmam gerekenleri?
  3. S

Ynt: Pmr Telsiz Hakkında Acil Yardım.. Bakın amacım hava atmak şekil yapmak değil ben bu forumu ve diğer bir çok yeri uzunca takip edip sonra işe yaramaz bir heider aldım.. arkadaşımdaki telsizde motorola güvenlikçilerin kullandıklarından.. soruma yakın onlarca soru gördüm ve çoğu kötü...

4. S

Ynt: Pmr Telsiz Hakkında Acil Yardım.. :) abi bu telsiz değil.. polis telsizindeki sesleri çıkaran telsiz lazım bana :)
  5. S

Ynt: Pmr Telsiz Hakkında Acil Yardım.. Güncel ?

6. S

Ynt: Pmr Telsiz Hakkında Acil Yardım.. Yardımcı olurmusunuz bu telsizleri nereden alabilirim? ben gerçek polis telsizini bir şekilde bulduğunu sandım bir yerden? eminmisiniz bu çocuktaki telsiz resmen polis telsizi gibi sesler çıkarıyor mandal aç kapat konuş kapat benimle konuşurken bendende...

7. S

Ynt: Pmr Telsiz Hakkında Acil Yardım.. Yok mu? bilen
  8. S

Esenlikler.. Arkadaşlar benim pmr telsizim var kız arkadaşıma da aldım bazen konuşuyoruz, bir başka arkadaşımda bir pmr telsiz var bu arkadaş yanımdayken mandala bastığında polis telsizindeki seslerin aynısı çıkıyor konuşup mandalı bırakıncada 5 tane sesi var aynı polislerinki gibi.. Bu nasıl...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,991
Kayıtlı Üye Sayımız
166,739
Kaydolan Son Üyemiz
serhat dinç

Geri