Arama sonuçlarınız

1. K

Özel Yapım Grand Cherokee

Herkese merhabalar çok sevdiğim aracımı ailevi sebeplerden dolayı satıyorum. 1997 model offroad donanımlı grand cherokee 5.2 aracım çok güzel tüm detaylar sahibinden.com da mevcut ilan numaram 195006163 telefon numaram 533 375 26 06

2. K

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi gps ile hassa mesafe ve hız ölçümleri yaptım mesafe olarak %21 eksik gösteriyor sayacım (lastiklerden dolayı) ve gördüm ki bir araç kullanıma bağlı olarak bu kadar büyük farklarda yakıt kullanabiliyormuş normal bir araçta sakin kullanırsak örneğin kmde 30 kuruş...
  3. K

Ön Düzen Sorunu

Ynt: Ön Düzen Sorunu mekanik ustası izinliydi salı kesin teşhis koyulacak ama ön inceleme sonucu ön teşhis aks başı sorunu

4. K

Ön Düzen Sorunu

Ynt: Ön Düzen Sorunu lastik sürtmesi olmadığı kesin lastikler büyük ama yüksekliği de yeteri kadar var. öğleden sonra göstereceğim bakalım
  5. K

Ön Düzen Sorunu

Ynt: Ön Düzen Sorunu ilk aklıma gelen bi yere sürtmesiydi ve ses de aynen ona benziyor aslında ama ses gelince baktım görebildiğim bir sürtme yoktu. yarın bi baktırayım diferansiyele olmazsa dediğiniz gibi masrafı büyütmeyelim

6. K

Ön Düzen Sorunu

selamlar üstatlar forumu araştırdım oldukça fazla ön düzen ses sorunu hakkında konuşulmuş ama bendeki gibi olanı bulamayınca yeni konu açmak zorunda kaldım. zj 5.2 den sürekli olmayan günde (yaklaşık 50kmde) bir sadece dönüşlerde sol önden kırt kırt kırt diye sabit bi frekansta ses geliyor sol...

7. K

Güneşlikteki Tuşlar

Ynt: Güneşlikteki Tuşlar hmm teşekkürler cevap için adamlar 17 sene önce ne lüxler içinde yaşamışlar :D
  8. K

Güneşlikteki Tuşlar

cherokee zj 5.2 de sol güneşlikte 3 adet tuş var bunlara basınca yanlarında birer kırmızı ışık yanıyor bunlar ne işe yarar bir türlü bulamadım. fikri olan var mı?
  9. K

Bu G.cherokee Tamponu Özel Yapımmı Bilen Varmı

Ynt: Bu G.cherokee Tamponu Özel Yapımmı Bilen Varmı Sonunda bu aracı aldım uzun zamandır takip ediyordum ben de bunu. yazılarını söktüm. bence daha güzel ldu. Evet Bu tampon özel yapım ve gerçekten çok şık. vinci güzel gizlemiş. ön arka tamponlar yan basamaklar ve dodikler komple set halinde...

10. K

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi ben hiç offroad için kullanmayacağım şehir içinde dahi bunu kullanıyorum. av ve doğa gezileri için aldım aslında. bir de benzinde ölçeyim bakalım benzinde de bilgisayar 30 litre gösteriyor ama kendim ölçmedim. Şehir Dışında lpg sakin kullanımda 22 litre ortalamayla...

11. K

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Teşekkürler Mustafa Bey
  12. K

Güncel Yakıt Tüketimi

Ynt: Güncel Yakıt Tüketimi Selamlar herkese çok severek aldığım ve yakıtına rağmen hala sevmeye devam ettiğim cherokee 5.2 aracım lpgde şehir içinde 35-litre yakıyor ben 25lere felan razıydım alırken. Üstelik alanya trafiği çok da sıkışık dur kalkı bol bir trafik değil aracımda 10 inch jant ve...

13. K

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese merhaba, Kıvanç ben. Alanya'da yaşıyorum. 35 yaşındayım, inşaat mühendisiyim. yeni aldığım bir 97 cherokee 5.2 ile hayatın tadını çıkarıyorum. tabii ki aracımla ilgili danışacağım konular olacak ama önce yüzlerce okumam gereken başlıklar var...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri