Arama sonuçlarınız

1. dadak_e

KANER OTOMOTİV LADA NİVA 4X4 MODİFİKASYON

Ynt: KANER OTOMOTİV LADA NİVA 4X4 MODİFİKASYON maşallah lada olurda kötü olurmu arka dif kilidini nerden ne kadara temin ettiniz

2. dadak_e

Bu niva başka niva

Ynt: Bu niva başka niva eğer ladanın üstündeki orjinal motoru ise geniş lastik motoru çok yoruyo hem hantallaşıyo hemde karda işi zorlaşıyo
  3. dadak_e

Land Rover Defender Satış İhaleleri

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri bunlardan kaçtane var abicim içlerinde dizel varmı

4. dadak_e

Defender 110 Tadilatı Başladı

Ynt: Defender 110 Tadilatı Başladı ahmet sende hiç allah korkusu yokmu bizim landımız yok hiç düşünmüyonmu erkek çocuğudur gözü kalır zorla nivayı sattıracan land aldıracan haberin olsun
  5. dadak_e

Ynt: Defender 110 Tadilatı Başladı amin amin ahmet arabanın şasesi eyri görünüyo iyi bakmadın alırken heral araba yan yan gider dikkat et

6. dadak_e

Ynt: Defender 110 Tadilatı Başladı kardeş ne arabayı parçalıyon parçacılığamı başlıyacan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ağzın sökmem diyo elim hadi sökelim diyo kardeş bu gidişle sen onun kasayı komple parçalarsın

7. dadak_e

Ynt: Defender 110 Tadilatı Başladı ahmet aracın böyle parçalanmış halini görünce insan bundan adam olmaz diyo gözünü korkutuyo insanın ama işi yapan usta eller olunca tabiki çok güzel bi hal alacağını tahmin edebiliyorum hayırlı uğurlu olsun siz bu işe başladınız ya en kısa zamanda bunu...
  8. dadak_e

suziki swift 4x4 için lastik önerisi

kışın va steprize yollarda kullanabileceğim ok 144 diş yapısına sahip 185 60 15 ölçülerinde önere bileceğiniz las tik varmı lastiklerin buzda iyi tutunması için kavucuk oranı fazla olmasını istiyorum şimdiden önerileriniz için tşk ler
  9. dadak_e

Lada Niva Sahibi Oldum Çünkü Avcıyım

Ynt: Lada Niva Sahibi Oldum Çünkü Avcıyım abi hayırdır 550 metre halatla everestemi çıkaracan ladayı bizde dağcılık yaptık ama onun için 50 metre halat yeterli oluyordu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D bu arada buralarda fazla kaz olmazdı butaraflardada kaz fazla var...

10. dadak_e

Lada Niva Sahibi Oldum Çünkü Avcıyım

Ynt: Lada Niva Sahibi Oldum Çünkü Avcıyım cenk bey zaten jandarmanın görevi avcılara ellerinden geldiğince gıcıklık yapmak bohçacılarada karışmamak ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D bordo bey efendi hani başladık diyorsunuz resimleri atmıyorsunuz merakta bırakmıyalım ladacı arkadaşları demi...

11. dadak_e

Niva (LSD) Kilitli Diferansiyel Montajı

Ynt: Niva (LSD) Kilitli Diferansiyel Montajı yani boşta kalan tekerin gücünüde dolu tekere aktarmakmı benim anladığım bu doğrumu peki kilitli diferansiyel takılacağı zaman sadece kendi defransiyeli sökülüp kilitli defransiyelmi takılıyo hem önde hem arkayamı takılıyo
  12. dadak_e

Ynt: Niva (LSD) Kilitli Diferansiyel Montajı kilit ne için takılıyo ne işe yarıyo ben onu soruyorum zaten ladalarda bu kilit yokmu o viteslerden birisi difransiyel kilidi değilmi şimdiden bilgilendirmeniz için tşk ler

13. dadak_e

Nivaya (LSD) Kilitli Diferansiyel Montajının öne-arkaya kilit takmanınn ne gibi avantajları var orjinalinden ne farkı oluyor bu kilitleri takınca bu kilitlerden taktıran arkadaşlar varmı ne gibi bi maliyeti var
  14. dadak_e

Dikkat Edilmesi Gereken Teferruatlar

beyler bi land sahibi olma isteği içindeyim su anda elimde lada niva 1.7 var vede parça sorunu yok vede arzide bırakmıyacağına emin bi şekilde meralara çıkıyorum araç ihalelerinden bi araç sahiplenmeyi düşünüyorum yalnız landları alırken dikkat etmemiz gereken hususlar neler ilk önce aracı alıp...
  15. dadak_e

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri arkadaşlar bu tenteli dedikleri uznu şasemi kısa şasemi bilgisi olan varmı

16. dadak_e

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri peki erzurumda servis yok parçalar nereden teğmin edile bilir
  17. dadak_e

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri yani aracı 5000 e alsam 5600 mü toplam masrafım olur onun haricindede bişe çıkarmı bunların muayene işlemi nasıl oluyo araç döküktür büyük ihtimal hemen muyeneye sokmakmı gerekir
  18. dadak_e

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri bu askeri ihalelerden alınan araçların alım esnasında devir vergi plaka toplam nekadar masrafı çıkar tahminen

19. dadak_e

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri bu ihaleye bende bakmayı düşünüyorum ama araçlar çokmu dökükler bilmediğimden cesaret edemiyorum
  20. dadak_e

Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri gardaş neden tentelileri düşünüyorsun kapalı kasalar daha iyi değilmi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri