Arama sonuçlarınız

1. B

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız

Ynt: Kendi Karavanını Kendi Yapanlar;dukado 12 M2 Sarıkız Sayın Ssem Hayırlı olsun Güle güle kullanın... Umarım ruhsatıda problemsiz çıkar. Tüm üşlemlerinizi bitirdikten sonra eğer çetene tutmuşsanız malzeme maliyetini de öğrenebilirmiyim. Yaklaşık iki ay sonra emekli oluyorum. Benzer bir...

2. B

Kangodan Mini Gezen Ev...

Ynt: Kangodan Mini Gezen Ev... Melih Bey ve Mesut Bey çok teşekkür ederim. İyi dilek ve önerileriniz için. Henüz bu hafta üçüncü haftam. Mersinde yaşıyorum ancak Yaylalara ve dağlara dönük bir yaşam tarzım var. Şimdilik yatarken arka kelebek camları açıp yatıyorum. Sinek, nem, ve terleme...
  3. B

Ynt: Kangodan Mini Gezen Ev... Teşekkür ederim Barbaros Bey... İyi günlerde kalın...

4. B

Ynt: Kangodan Mini Gezen Ev... Teşekkür ederim Aslan Bey. Sol dolap iki bölüm... bir bölümde piknik tüpü, bir bölümde mutfak malzemeleri... Sağ dolapta iki bölüm... birinde yaşam aküsü... ve converter var... diğerinde de şimdilik ıvır zıvır malzemeler bulunuyor. Daha bir haftalık... Apdalın...
  5. B

İyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim. Herkese mutlu ve huzurlu günler dileğiyle...

6. B

Merhaba ! Yaklaşık 6 aydır gezenbilir.com ve benzeri sitelerden öğrendiğim bilgiler ışığında kendime (eksiklerine rağmen) minik bir gezen ev yaptım. Belki aktif olarak forumlarda bulunmadım ancak yazılanlardan, sorulan sorulardan kendime uygun bilgileri edindim. Ve nihayet bugüne geldim. Daha...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri