Arama sonuçlarınız

1. gngr

97 Pathfinder Lastik Seçimi

Ynt: 97 Pathfinder Lastik Seçimi Soylediklerinizde son derece haklısınız. Benim bahsettigim buz kartepe yolunda yokusta jilet gibi buz tabakasi uzerinde bu noktada yalnızca civili lastik ve zincir ile drvam edebilirsiniz. Ben bu şartlarda yuruyebilen bir yuruyen bir kis lastiğini henuz...

2. gngr

Ynt: 97 Pathfinder Lastik Seçimi Baktiginiz araclar ile test surusu sansiniz var ise deneyin kendi ihtiyaciniza gore karari verin japondan sasmayin...
  3. gngr

40 - 50 Krş Diyen Arkadaşlar Acil Yardım...

Ynt: 40 - 50 Krş Diyen Arkadaşlar Acil Yardım... arkadaşım 97 model kullanıyorum. Aracıma lpg hiç takılmamis bende düşünmedim. Aracım şehir içi şehir dışı karışık kullanımda 11 lt benzini geçmiyor. Söyleki şehir içi ve dışı kullanımların hepsinde 2200 deviri aşmadigim sürece 11 lt ortalama...

4. gngr

Ynt: 97 Pathfinder Lastik Seçimi pathfinder çok keyifli bir araçtır, üzerinden inmek istemeyeceksiniz. ben araçtan uzunyolda köy yollarında, tarlada bayırda, karda, çamurlu yollarda (m/t tip lastiklerin girdiği bataklıklar hariç) çok memnunum, kartepe deneyimlerimden bahsedeyim, kar üzerinde...
  5. gngr

97 pathfinder sis fari hakkinda yardim

Merhabalar arkadaslar 97 pathfinder kullananlara bir sorum olacak. Benim aracin orjinal sis farlarini yakiyorum far kolundaki dugmesini cevirerek fakat sorun su sisler acikken uzunlari acarsam veya selektor yaparsam sisler senkronize bir sekilde kapaniyor tekrar kisa fara donunce yaniyor. Bu...

6. gngr

2000 Nissan Hakkında Yardım Acilll

Ynt: 2000 Nissan Hakkında Yardım Acilll henüz araç bulamadıysanız, ben aracımı satmayı düşünüyorum değerlendirebilirsin sıkıntısı sorunu olmayan bir araçtır. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-1997-pathfinder-tr-de-tek-renk-sorunsuz-japon-canavari-186895843/detay/

7. gngr

Kocaeli Offroad Gezileri

arkadaşlar merhabalar, dağlar bayırlar ile dost olmak için bi araç sahibi olduk forumdaki abilerimiz gibi dağ bayır gezmei istiyoruz, kocaeli bölgesindeki gezilere katılmayı heyecanla bekliyorum, olacak etkinlikleri önceden planlanırken nasıl öğrenebiliriz?... yardımcı olacak biri varsa...
  8. gngr

Ynt: 97 Pathfinder Lastik Seçimi 265/70/15 lassa competus a/t alındı, ortalama bir lastik olsun her yola gelsin derseniz (ağır çamur hariç) mükemmel şekilde işinizi görecektir.
  9. gngr

arkadaşlar selam, 97 model pathfinder sahibi oldum ve aranıza katıldım, araç için lastik ihtiyacım var, aracı kullanım şeklim %60 yol , %40 dağ bayır (kar, toz, toprak, hafif çamur) olacak öncelikli sorum orijinal lastik ebatları ve fabrika çıkışı lastik cinsi nedir? düşündüğüm üç adet...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
Ynsemr81

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR