Arama sonuçlarınız

1. A

Ölü Bir Fare İle Karşılaştık Profesyonel Acil !! Yardım Lütfen....

Ynt: Ölü Bir Fare İle Karşılaştık Profesyonel Acil !! Yardım Lütfen.... Artık güneş panelli ürünleri de geliştirdiler. Komşumun yazlıkdaki bahçesi çok büyük meyve ağaçları falanda var onun bahçesinde gördüm bende kendisi de gayet memnun. Sensörlü ayarlamalı fonksiyonlu bir cihazmış. Birde...

2. A

Ölü Bir Fare İle Karşılaştık Profesyonel Acil !! Yardım Lütfen....

Ynt: Ölü Bir Fare İle Karşılaştık Profesyonel Acil !! Yardım Lütfen.... bu cihazların güneş enerjisi ile çalışanların olduğunu da duymuştum. Onu deneyebilirsiniz bence
  3. A

Ultrasonik Fare ve Haşere Kovucu

Ynt: Ultrasonik Fare Ve Haşere Kovucu Benimle aynı evde yaşamak zorunda değiller ama

4. A

Ultrasonik Fare ve Haşere Kovucu

Ynt: Ultrasonik Fare Ve Haşere Kovucu Bu kovucu ürünü 4 hafta oldu falcon dan alalı fareler evı terk etti ama ilk 3 gün 4 tane falan kapana takıldı fareler ne yapacagını sasırıyor deli divane oldular bence memnun kalacaksınız.
  5. A

Elektronik Fare Kovucu

Fare kovucu cihazlarını ilk duyduğumda pek inanmadım işe yarayacağını sanmıyordum. Fare ve akrep sorunu çok yaşadım. Bütün yollara başvurduk ama ne yazık ki hiç bir sonuç alamadım. Bitiyor arkası geliyor ne yaptıysam olmadı bir türlü . İnternetten araştırma sonucu 30 , 60 , 200 tl ye bir sürü...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri