Arama sonuçlarınız

1. B

Opel Frontera Motor Numarası Ve Tekerlek Bilyası Boşlugu

Bu adamın yazdıklarını tesadüfen gördüm aracı alan benim Santefe almış orada da yazmış gerçekten büyük ayıp Allah büyük denk geldi utanmadan diyor ki ABS bozuktu gösterge bozuktu bana alırken bunları hiç söylemedi sadece ABS sensörü kopuk diyerek yalan söyledi, birde burada yazmış üstümden yük...

2. B

2010 Hyundai Santa Fe 2.2 Crdİ 197 Ps

Çok ayıp Sattığın avatardaki aracın arkasında durmaman zaten büyük ayıp aracı satınca kurtuldum 1.5 yılda 13 bin tl harcadım yoksa abs ve göstergede arızalıydı onları da yaptıracaktım diyerek, bana sattığında bunları söylememen matah bir şeymiş gibi birde buraya yazmışsın satılmayan araç yok...
  3. B

Frontera B Arka Silecek

Aslında röle arızalı olsa ona bağlı olan diğer aksamlarda garip çalışır, arka silecek motorun sağlam olabilir fakat içindeki dişli sıyrılmış ise dediğin gibi garip çalışır elle hareket ettirirsin yerine gider gelir vs. silecek motorunu söküp dişli kısmındaki kapağı açıp dişliyi çıkarıp kontrol...

4. B

Frontera B Sağ Arka Stop

Selam arkadaşlar elinde B kasa sağ arka stop olan var mı
  5. B

Frontera B Arka Silecek

Cevap biraz geç oldu ama , silecek rölen arızalı sigorta kutusundan bul ve değiştir yaklaşık 20 tl fiyatı var.

6. B

Frontera B Abs

Ynt: Frontera B Abs Ara sıra yanıyor ise arıza koduna baktırman lazım belki sol ABS sensörün bozuktur ama mutlaka ABS beyninde gün gelip arızalanacak.Tech 2 ye bağlatıp baktırırsan ABS de ne sorun olduğu anlaşılır.

7. B

Frontera B Abs

Arkadaşlar daha önce ABS arızasından ve tamir ettirdiğim Ankara'da Hakan Usta diye bir arkadaştan bahsetmiştim sorunumu çözdüğünü iyi bir usta olduğunu söylemiştim tüm söylediklerimi geri alıyorum, sadece beyni açıp lehim tazelemiş, çoğu ustanın dediği gibi Kronik ABS arızalarımızın hiç de...
  8. B

Opel Frontera B 3.2 Benzinde Stop Ediyor Bu Konu Hakkında Fikirlerinizi İstiyorum

Ynt: Opel Frontera B 3.2 Benzinde Stop Ediyor Bu Konu Hakkında Fikirlerinizi İstiyorum 3.2 frontera da buji kablosu yok malesef 6 tane ateşleme bobini var bujileri değiştirirken 6.silindirdeki bobine dikkat edilmez ise (delphi marka olanlarda bu bobinin piposu diğerlerinden kısadır)ateşlemede...
  9. B

Opel Frontera B 3.2 Benzinde Stop Ediyor Bu Konu Hakkında Fikirlerinizi İstiyorum

Ynt: Opel Frontera B 3.2 Benzinde Stop Ediyor Bu Konu Hakkında Fikirlerinizi İstiyorum Tamam bu yakıt seçici anahtar evet olabilir, bu switch de sıkıntı varsa manuel geçişlerde problem olur.

10. B

Ynt: Opel Frontera B 3.2 Benzinde Stop Ediyor Bu Konu Hakkında Fikirlerinizi İstiyorum Benzin otomatiği dediğiniz şey benzin pompası ise fiyatı o kadar değil işlemide baya zor tüm depo inecek şamandıra sökülecek pompa değişecek uzun iş ve kolay kolay bozulmuyor bu araçların benzin pompası.

11. B

Ynt: Opel Frontera B 3.2 Benzinde Stop Ediyor Bu Konu Hakkında Fikirlerinizi İstiyorum Muhtemelen bu kodların hemen hemen hepsini veriyordur dediğim gibi lpg yüzünden benim araçta da eski tip sıralı sistem vardı senin yaşadığın sorunları yaşadım lpg yi komple söktüm hiç bir sıkıntı yok şimdi...
  12. B

Ynt: Opel Frontera B 3.2 Benzinde Stop Ediyor Bu Konu Hakkında Fikirlerinizi İstiyorum Tech2 ye bağlayıp arıza kodlarına bakmak lazım egr mi oksijen sensörümü, katalizörmü, zengin yada fakir karışım kodlarını mı veriyor ona göre çözümü bulunur.

13. B

Ynt: Opel Frontera B 3.2 Benzinde Stop Ediyor Bu Konu Hakkında Fikirlerinizi İstiyorum Bence lpg ile alakalı geçişlerde olması bunu gösteriyor araç beyni yakıtla ilgili bir haritalama yapıyor oksijen sensöründen gelen bilgiyide ona göre ayarlayıp yakıt gönderiyor ama sen lpg de kullanıyorsun...
  14. B

Ynt: Opel Frontera B 3.2 Benzinde Stop Ediyor Bu Konu Hakkında Fikirlerinizi İstiyorum Hava akış debimetresi, gaz kelebek bunları temizlettirin, lpg bu araçlarda bayağı sıkıntı yaratıyor iyi bir marka ve iyi montaj lazım, aracın beyni lpg de çalışırken ki haritalamayı sanki benzindeymiş gibi...
  15. B

Ynt: Opel Frontera B 3.2 Benzinde Stop Ediyor Bu Konu Hakkında Fikirlerinizi İstiyorum Sabahları ilk marşda çalışıyormu, çok sebebi olabilir, na kadar zamandır lpg var?Emme manifolt contasına kadar gidebilir..

16. B

Frontera B 3.2 İçin Üst Kapak Conta Takım

Ynt: Frontera B 3.2 İçin Üst Kapak Conta Takım Şadan bey ben sizin arabayı alan Burak, bu işin parça ticaretini yaptığınızı valla bilmiyordum motoru yenilediniz de elinizde bu conta takımı fazlamı kaldı birde size güvenerek aracı göstermeden aldım ABS sensörden dediniz beyin arızalı çıktı...
  17. B

Frontera B Abs G Sensör Arızası

Ynt: Frontera B Abs G Sensör Arızası Bu araçlarda kronik sorunlardan biri ABS beyni biride Km gösterge paneli sakın ola hurdacılardan gösterge paneli almayın çözümü garantili ve kesin hurdacılara 500-600 tl vereceğinize cüzi bir paraya sorunu çözüyor zaten sorun osram ampuller yüksek ısı ile...
  18. B

Ynt: Frontera B Abs G Sensör Arızası Öz iş Sanayi sitesi 1550 sok no:26 5369491316 Hakan oto elektronik.

19. B

Ynt: Frontera B Abs G Sensör Arızası ben teşekkür ederim.
  20. B

Ynt: Frontera B Abs G Sensör Arızası Ben Ankara'dayım zaten o yüzden şanslıyım takıp test edip frenlerin havası alınıp tech2 ye bağlanıp beyinle eskisi gibi sağlıklı iletişim kurduğunu gördüm.Aracın ABS sini her şekilde kullanarak test ettik.Son bir şey daha var sol ABS sensörünü orjinaline...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,740
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

SON KONULAR

Geri