Arama sonuçlarınız

1. M

Grand Vitara Mı Freelnder Mı?

Ynt: Grand Vitara Mı Freelnder Mı? Kamyonet sınıfı araçlara hem yüksek trafik kasko poliçeleri, hem de yıllık muayene ve hız limitleri gibi sebeplerden sıcak bakmıyorum. Ayrıca baya yapılı olmadıkça aks mesafesinden dolayı çok uyumlu gelmiyor bana araziye. Mesela siz de eski kasa Vitara...

2. M

Ynt: Grand Vitara Mı Freelnder Mı? Aslında model yılları birbirine yakın olmasına karşın araçlar baya farklı birbirinden. Suzukilerde hem eski-yeni kasa hem de bariz bir donanım farkı var. Freelander Suzuki arasındaysa dizel/benzinli motor farkı (benim için sorun olmasa da çok km yapıcaklar...
  3. M

Ynt: Grand Vitara Mı Freelnder Mı? Sadece haftasonu kullanacağım için çok sıkıntı olmaz aslında yakıt benim için, yine de çok teşekkürler.

4. M

Merhaba, Yıllardır sorulan soruları tekrar sormuş gibi olacağım ama hem siteden yaptığım araştırmalar, hem izlediğim yüzlerce youtube videosuna rağmen tam bir karar verebilmiş değilim. Suzuki Grand Vitara (2003-2004) / Grand Vitara JLX (2006) ve Freelader TD4 (2004-2005) modeller arasında...
  5. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Öncelikle herkese merhaba. Mert Güler, İstanbul'da yaşıyorum. Offroadla geçen sene tanıştım ve tabi sayesinde siteyle de. İkiz kızlarım var bu yüzden şehir ortamından uzak doğayla içiçe olmayı gitgide daha çok seviyorum. Yeni ve güzel arkadaşlıklar kurmak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri