Arama sonuçlarınız

1. C

20 Günde Bangkok-koh Samui-phuket-chiang Mai-bangkok

Merhaba, Ortalama 20 Gün 4 şehir olacak şekilde bir geziyi geçtiğimiz Temmuz ayında tamamladık. Gezi tursuz olarak yapıldı ve fiyatlar dahil bütün detayları www.geziyoring.com adresinde mevcut . Umarım işinize yarar, iyi okumalar.

2. C

Eylül 2015 Malaga Ve Etrafı

Ynt: Eylül 2015 Malaga Ve Etrafı Rota da ilk değişiklik oldu :( Maalesef Cebelitarık, İngiliz Özerk Bölgesi olduğundan İngiltere Vizesi istiyormuş. Bu durumda Cebelitarık yerine Tarifa eklenecek. Üzüldüm mü derseniz evet üzüldüm :'(
  3. C

Eylül 2015 Malaga Ve Etrafı

Selamlar, Eylül sonunda bayramla birleştirildiği takdirdi 10-12 günlük bir zamanım oluyor. Malaga gidiş - marbella- cebelitarık - sevilya - kordoba - granada ve tekrar malagadan geri dönüş sizce nasıl bir fikir ? Birde gezerken tren - otobüs mü önerirsiniz yoksa araba kiralamak bu rotada daha...

4. C

Hafta sonu KIBRIS

Ynt: Hafta Sonu Kıbrıs Birde Girne de Mavi Köşk vardır. Mazarı olsun kendisi olsun gerçekten harika bir yerdir. Haftaya tekrar ziyaret etme fırsatım olcak inş ;) ;D ;)
  5. C

25 -29 Temmuz Arası Tiflis-batum

Ynt: 25 -29 Temmuz Arası Tiflis-batum Birçok Tiflis yorumu okudum. Beğendiklerim de oldu yetersiz bulduklarımda... Bu yüzden gezi esnasında sürekli not alarak döndüğümde güzel bir paylaşımda bulunacağıma inanıyorum. Sighnaghi Kasabasını ilk defa sizden duydum. Vaktim ya da imkanım olacak mı...

6. C

Ynt: 25 -29 Temmuz Arası Tiflis-batum Otel rezervasyonu 25-27 Temmuz Tiflis 27-28 Temmuz Batum olarak yaptım. Batumda olacağım gün maalesef kalamayacağım çünkü düğün için Hopa ya geçmem gerekecek. Ancak gece varacağım için 27-28 Temmuz gecesine otel ayırttım aslında sabah da çıkış yapıp...

7. C

Ynt: 25 -29 Temmuz Arası Tiflis-batum Tekrar merhaba, atlasjet ten biletimi aldım. Gidiş 24 Temmuz 2014 kalkış 23.30 ve varış 02.40 Sanırım bu gece içinde otelde yer ayırtmama gerek yok. Çünkü vardığımda yerel saat 04.40 olacak diye düşünüyorum.
  8. C

Ynt: 25 -29 Temmuz Arası Tiflis-batum Budakca; Evet 3 gün uygun görünüyor, acele etmeden rahat bir zaman imkanı tanıyacaktır. Kojege; Hızlı tren olduğunu bilmiyordum, bu bilgi için teşekkür ederim.
  9. C

Ynt: 25 -29 Temmuz Arası Tiflis-batum Tren saatlerine baktım, akşam 22:00 dolaylarında var ve bu sayede sabah erkenden Batum da olunuyor. Son düşünceme göre 25-26-27 günlerinde Tiflis te durup 27 gecesi Batuma geçmeyi planlıyorum. Batumda 28 sabahı olmakla beraber gecesinde de kalarak ertesi...

10. C

Herkese merhaba, 29 Temmuz 2014 tarihinde düğün sebebiyle Artvin'de olacağım, bayramı da fırsat bilerek bu yolculuğu renklendirmek istedir. Aklımdaki düşünce şu şekilde 25 Temmuz : İst- Tiflis Uçak, Varış sabahtan ve gece Tiflis'te otel 26 Temmuz : Tiflis Gezmesine devam, gece tren le Batum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri