Arama sonuçlarınız

1. B

Batırdı Bu Araç Beni..

Ynt: Batırdı Bu Araç Beni.. anladım sayın abım bılgılerın ıcın cok sagol sanırım benım ısteklerımı aynı anda karsılayacak bır arac yok var ama fıyat yakıt masraf olarak oda benı asar sanırım :(

2. B

Batırdı Bu Araç Beni..

Ynt: Batırdı Bu Araç Beni.. benım amacım ıkı takım lastık seklındeydı abı arazı tekerleklı takım ve normal asfalt takımı ben arka koltukları ıptal ederek ıkı kısılık hem sehır ıcı hem sehır dısı hem arazı kullanmak ıstedm ve buna uygun bır arac aramaktayım abım :D suzukıyıde yukseltmeden cok da...
  3. B

Batırdı Bu Araç Beni..

Ynt: Batırdı Bu Araç Beni.. sevgılı abım yazılarını bır bır okudum aslında bıraz gozum korkmadı degıl lada nıva uzerıne bır konu acmıstım suandakı aracımı satıp(ford fusıon) hem sehır ıcı hem sehır dısı hem arazı kullanacagım bır arac almak ıstıyorm suandada jımnylerı kafaya takmıs durumdayım...

4. B

Lada Niva Ve Bilmediklerim

Ynt: Lada Niva Ve Bilmediklerim abı arac yılın 11 ayı bolunun ayazında kullankcatı 1 ay bozyazı ve yayla yolları :D ama sımdılık vazgecıldı hem sehır ıcı hem sehırler arası hem arazı hepsını karsılamaz :D yorumuna hakım kıldım
  5. B

Ynt: Lada Niva Ve Bilmediklerim sevgili abilerim yazdıklarınızı buyuk bır keyıfle okudum telkınlerı dıkkate alacam en azından sımdıden bıraz daha beklemeye alıcam bu planı belkı bır gun ıkıncı arac olarak alma durumum dogar o zaman sahıp oluruz sanırım hepsını bır arada kullanmaya ve tasarruflu...

6. B

Sevgili dostlar abiler hepinize öncelikle iyi günler dilerim forumdaki ilk mesajımı yazıyorum suanda bolu ilince çalışan 23 yasında bır devlet memuruyum aslen mersın bozyazılıyım doga tutkunuyum sızlerın yardımına ıhtıyacım var bos zamanlarımı av gunuyse eger avda degılse dagda bayırda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri