Arama sonuçlarınız

1. Rasim ÇELiK

26-01-2014 Pazar Günü Beykoz-polonezköy Gezisi Yapalım Mı

Ynt: 26-01-2014 Pazar Günü Beykoz-polonezköy Gezisi Yapalım Mı Santiyeden sola donup hizli bir sekilde ayrildigimiz yerin ust tarafina geldim goremeyip asagiya indim tam ayrildigimiz agaclarla kapali olan mevkiye yine goremediyip aramaya devam ettim.. lastik izlerinizden bir muddet takip...

2. Rasim ÇELiK

Ynt: 26-01-2014 Pazar Günü Beykoz-polonezköy Gezisi Yapalım Mı Bende cok aradim ama yokusun basinda beklemediginiz icin bulamadik birbirimizi...
  3. Rasim ÇELiK

Ynt: 26-01-2014 Pazar Günü Beykoz-polonezköy Gezisi Yapalım Mı Görüşmek üzere inşallah..

4. Rasim ÇELiK

Ynt: 26-01-2014 Pazar Günü Beykoz-polonezköy Gezisi Yapalım Mı Levent tarafindan gelicem, navigasyondan buldum tam yerini.. shell güzle petrolleri diye gecmekte...
  5. Rasim ÇELiK

Ynt: 26-01-2014 Pazar Günü Beykoz-polonezköy Gezisi Yapalım Mı Merhaba daha yeni gordum, benide yazin dicem listeye ama saat gec oldu.. shelli bulabilirim insallah...

6. Rasim ÇELiK

Hudoff; Lopezden Geçti - 2 Görselleri (19 Ocak 2014)

hava cok guzeldi, videodalarda cok iyi..

7. Rasim ÇELiK

Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım

Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım Kusura bakmayin gelemiyorum gecenin bir yarisinda yatmama ragmen acik bir rot balansci bulamadim.. tamamen sansizlik.. size kazasiz belasiz iyi eglenceler...
  8. Rasim ÇELiK

Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım Abii rot kolunu degistirdim, Rot balanscilar kapanmis bildiginiz acik biyer varmi?... yaptirip yarin gelmem icin...
  9. Rasim ÇELiK

Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım Hic gitmedim daha ama bence kalabalik daha iyi eglenceli olur..

10. Rasim ÇELiK

Ynt: Artik Bu Hafta Bişiler Yapalım Ama Dimi Ama Yapalım Da Yapalım Merhaba; iki haftadir bekliyordum bir organize yapmanizi, onceki konuda yazmistim gelmek istedigimi kismet pazar gunuymus... 11 sayfa olmus gercekten ben bakmayali demekki baya olmus, ama okurken zevk aliyor insan saolun...

11. Rasim ÇELiK

Hudoff Yeşilvadi,üvezli,ömerli Gezimiz 05.01.2014

Ynt: Hudoff Yeşilvadi,üvezli,ömerli Gezimiz 05.01.2014 Hoşbulduk, inşallah.. şimdilik belli bir tarihiniz yok galiba?...
  12. Rasim ÇELiK

Hudoff Yeşilvadi,üvezli,ömerli Gezimiz 05.01.2014

Ynt: Hudoff Yeşilvadi,üvezli,ömerli Gezimiz 05.01.2014 Merhaba araniza bugun katildim, uzuuun suredir site takibindeyim ama katilmak bugune kismetmis... resimler cok iyi elinize ayaginiza saglik... izninizle bir dahaki sefere araniza katilmak istiyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR