HASAN_5434
Hudoff offroad clup
Ynt: 26-01-2014 Pazar Günü Beykoz-polonezköy Gezisi Yapalım Mı
G
G
Öyle oldu gerçekten mutluluktan elim titredi seninle çok uğraştık arazide devamlı batıyorsun,yan yatırıyorsun,kayıyorsun felan ama neyse yavaş yavaş öğreneceksin bu işi ;D ;D ;D ;Dfreelander99' Alıntı:benim batak resimleri bulanık çıkmış hasancığımm, mutluluktan elin mi titredi
HASAN_5434' Alıntı:Öyle oldu gerçekten mutluluktan elim titredi seninle çok uğraştık arazide devamlı batıyorsun,yan yatırıyorsun,kayıyorsun felan ama neyse yavaş yavaş öğreneceksin bu işi ;D ;D ;D ;D
aslan28' Alıntı:Ahhh be bir haberimiz olaydı iyiydi
Hafta sonları siteye bakmıyorum konu Cumartesi açılmışkız babası' Alıntı:sitede gezi olacagını söyledik görmedinmi
aslan28' Alıntı:Hafta sonları siteye bakmıyorum konu Cumartesi açılmış
Güzel yazı..freelander99' Alıntı:buluşma yeri şantiyeden sonra sola dönünce şeklindeydi, rampa bitince 2-3 daha iniş çıkış vardı ve yol var, yolda karşılaşmamız gerekiyordu ama yoktun, buluşma noktası kaydı belkide, sis yüzünden çok fazla görüş de yoktu.
kimse de telefon numaran yoktu, tek kutu çeken internet üzerinden foruma bağlanıp üyelik bilgilerinde ve katılım mesajında telefon yazıyormu diye baktık yoktu,
şantiyeye ayrı , şantiye çevresine ayrı gittik, bakındık göremedik,
yaklaşık 30dk boyunca etrafa baktık göremedik,
sis vardı , yanı başımızda tepede olsan bile göz gözü görmüyordu anca yakın çevrede far-ışık benzeri birşey baktık yoktu
bu vesileyle şunu öğrendik,
1) buluşmada yola çıkmadan irtibat numaralarını almak şart
2) gruptan asla ayrılmamak şart
hepimiz için üzüntü verici bir sonuç oldu
bundan sonraki gezilere katılma niyetin var,
ön deki demiri söktürüp, arka tampon altına da destekleyici bir çeki demiri yaptırman seni pek çok zarardan koruyacaktır.
birde lastikleri MT yapsan tadından yenmez...
hep beraber zevkle ve keyifle arazide gezmek dileğiyle...