26-01-2014 Pazar Günü Beykoz-polonezköy Gezisi Yapalım Mı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan freelander99 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,271

Etiketler
Ynt: 26-01-2014 Pazar Günü Beykoz-polonezköy Gezisi Yapalım Mı

Santiyeden sola donup hizli bir sekilde ayrildigimiz yerin ust tarafina geldim goremeyip asagiya indim tam ayrildigimiz agaclarla kapali olan mevkiye yine goremediyip aramaya devam ettim.. lastik izlerinizden bir muddet takip ettim ama nafile.. dedigin gibi cok sis vardi, sizi gorur gibi sanip devam ettigimde gordugum seyin farkli bir cisim oldugunu anladim kac sefer... yine dedigin gibi bende tek dis ceken telimle ayni dusunceyle foruma baktim belki diye ama bisey yazilmamisti, telefon numaralarinizin yazdigini bilmiyordum aklimada gelmedi profillere bakmak.. neticede dogru bir kani telefon numaralari alinmasi lazim...

Sonuc; sizi ararken kayboldum derken baska bir grupla karsilastim onlarla konustum, bizimle gelebilirsin istersende seni asfalta cikarabiliriz dediler.. bende onlarla gidip sizide o vesileyle bulurum mantigiyla hareket ettim ama yinede karsilasamadik..

Tecrübe bu şekilde kazanılmakta. Hepimize geçmiş olsun. Tekrarını ve beterini bir daha yaşamamak dileğiyle.
Telsiz şart, bir çok yerde telefon çekmiyor. O bilmem neyin çekim gücünün hikaye olduğunu görüyoruz arazide. Megafon olsa o da iyi ve lazım olabilecek bir şey. Sizi ararken korna da kullandık ama Ayberk'in dediği gibi sis hem görüşe hem duyuşa engel oldu. Bir diğer durumda şu ki; burada hepimiz hatalıyız. Yokuşun başında siz bizi göremediniz, muhtemelen sizi arıyorduk. Sonra oraya tekrar tekrar döndük, bu sefer de siz bizi arıyordunuz. Özetle bir taraf sabit kalsaydı mutlaka bulunurdu..

Arkadaşlar, malumunuz olduğu üzere; Görseller için, ulaşmasının kolay olması açısından, her gezide olduğu üzere, ayrı bir başlık açıyoruz. Böylece yalnızca yapılan geziyi merak eden arkadaşlar, sayfalar arasında dolaşmak zorunda kalmadan hızlıca görselleri izleyebiliyor. Bunun için yaptığımız son gezinin bende olan resim ve videolarını aşağıdaki başlık altında paylaştım..
İyi seyirler.. ;)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=101396

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,779
Kayıtlı Üye Sayımız
166,596
Kaydolan Son Üyemiz
Baybarss

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR