Arama sonuçlarınız

1. garibbean

Disco 2 2.5 Tdı 200bg Ford Motoru Taktırmak

Ynt: Disco 2 2.5 Tdı 200bg Ford Motoru Taktırmak önceliklle temenniler için teşekkürler arkadaşlar telekom firmasında çalıştığım için bir kiev yaptım geldim fransız bir firmada çalıştığım için yazılım işini fransada çözdüm açıkçası ve motor beyinlerinin pc beyinlerinden ramlerinden işletim...

2. garibbean

Ynt: Disco 2 2.5 Tdı 200bg Ford Motoru Taktırmak teşekkürler arkadaşlar tr de ilk olacak büyük ihtimalle plan projeyi sizlerle paylaşacağım arazi traktörleri üzerinde büyüdüğüm için bana 150 bg torku düşük arabalar iş makinaları zevk vermiyor pirinç yetiştiricileri gerçek ofroadı tadanlardır...
  3. garibbean

Ynt: Disco 2 2.5 Tdı 200bg Ford Motoru Taktırmak açıkçası motor 2bine aldım 12bin kmde usatada yapacak ustada amcam olur ankara pimakinada çalışıyor bana masrafı olmayacak ford elektronik beynine gelince bu işi fransadan gelen bir yazılım proğramıyla hallettik denemeleri yaptık tüm elektronik...

4. garibbean

Spacer Kullanımı Hakkında Yardım

Ynt: Spacer Kullanımı Hakkında Yardım merhaba yakininizda bir oto sanayi gidin ve eski isin ehli tornaci bulun o size istediginiz enlikte yapacaktir o kadar paraya yazik iyi gunler nissan navaraya birsey olmamissa range hic birsey olmaz iyi gunlerde kazasi belasiz camurunuz bol olsun
  5. garibbean

Ynt: Disco 2 2.5 Tdı 200bg Ford Motoru Taktırmak Sağolun teşekkür ederim biraz araştırma yaptım istediğiniz motoru dizel dizele flans atılarak istersek traktöre dahi attirmak mümkünmüş motorun faturası olması yeterli oluyormuş bu işleri yapan ustalar prosedür kısmınıda hallediyormüş ve verim...

6. garibbean

arkadaşlar elimde 2002 model disco 2 td 5 bulunmakta ve ankaradan bir tanıdıktan 200 bg gücünde bir ford motoru buldum uygun fiyata aracım orjinal 240bin km de düşüncelerinizi alabilirmiyim motor miyadını tamamladı diye düşünüyorum çok yorduğumuz bir araç amasya kırsalında dolaştı yıllarca...

7. garibbean

2001 Satılık Discovery Td5

Ynt: 2001 Satılık Discovery Td5 teşekkürler fakat daha verimli bir motor kullanmak istiyorum bir öneriniz olsa ne önerirdiniz
  8. garibbean

Discovery TD5 Acil yardım

Ynt: Discovery Td5 Acil Yardım arkadaşlar merhaba forumda yeniyim bir sorum olucaktı sürçu lisan eylersem kusura bakmayın bende 2002 model babadan kalma lr disco td5 var ve ben ankara ostimden...
  9. garibbean

2001 Satılık Discovery Td5

Ynt: 2001 Satılık Discovery Td5 arkadaşlar merhaba forumda yeniyim bir sorum olucaktı sürçu lisan eylersem kusura bakmayın bende 2002 model babadan kalma lr disco td5 var ve ben ankara ostimden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri