Spacer Kullanımı Hakkında Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nucleoss Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,778

nucleoss

Yeni Üye
herkese merhaba. 2001 model discovery 2 aracımı yeni aldım. aracımda 2 inç yükseltme ve 245 75 16 bf goodrich at lastikler var. fakat bana araca göre biraz içte kalmış gibi görünüyorlar. en ucuz çözüm olduğu için 50 mm spacer ile biraz dışa almayı düşünüyorum. fakat çevremdeki arkadaşlar spacer kullanımının güvenilir olmadığını aks kırılmalarına neden olabildiğini, bunun yerine ofsetli jant kullanmamın daha doğru olduğunu söylüyorlar.
sizce spacer problem yaratır mı ?

Etiketler
Ynt: Spacer Kullanımı Hakkında Yardım

bu arada profil fotorafımı henüz değiştiremedim. en yakın zamanda yeni aracımla çektirdiğim fotoları yükliycem.

Disconun aksları kolay kırılmaz, görselliğe önem veriyorsanız lastik ebadınızı değiştirebilirsiniz 255 ya da 265 taban bayağı bir doyurucu gösterir aracınızı zaten 2'' yükseltme var yol tutuşunuz da da fark eder. Offset jant fiyatına yakın yeni bir takım lastik sahibi olursunuz
Spacer (flanş) kullanmayı pek tavsiye etmem (kendi görüşüm), lastik değişiminde lastikçi neyin ne olduğunu bilmediğinden dolayı başınıza iş açabilir

merhaba yakininizda bir oto sanayi gidin ve eski isin ehli tornaci bulun o size istediginiz enlikte yapacaktir o kadar paraya yazik iyi gunler nissan navaraya birsey olmamissa range hic birsey olmaz iyi gunlerde kazasi belasiz camurunuz bol olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

SON KONULAR

Geri