Arama sonuçlarınız

1. H

1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ?

Ynt: 1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ? ilgin için teşekkürler abi. sahibini aradım. aracın baskı balatasını 80binde kendisi değiştirmiş. trigere net cevap veremedi. eski sahibi değiştirmiştir herhalde falan filan dedi. Zaten 100 binde değişiyor falan filan dedi. Ben de yok öyle bi şey...

2. H

Ynt: 1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-90.000-kmde-orjinal-temiz-vitara-4x4-172504880/detay arkadaşlar linkteki araç nasıl sizce? daha aramadım gerçi sahibini.
  3. H

Satılık 2.5 V6 Grand Vitara Arıyorum

Ynt: Satılık 2.5 V6 Grand Vitara Arıyorum Çok teşekkür ederim, iyi dilekleriniz ve yardımınız için.

4. H

Satılık 2.5 V6 Grand Vitara Arıyorum

Ynt: Satılık 2.5 V6 Grand Vitara Arıyorum Hocam, özelden ulaşmak istedim ama sanırım üyelik kıdemim yetmiyor özel mesaj için. Bahsettiğiniz Suzuki sitesi hangisidir acaba? Ben de Vitara JLX arayışındayım ama epey bi karmaşa yaşamaktayım.
  5. H

Ynt: 1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ? Arayışlar ve kararsızlık devam ediyor arkadaşlar. Malum, JLX piyasası da epey bir yüksek. Bu arada da jlx ile ilgili başlıkları karıştırmaya devam ediyorum fırsat buldukça. Yanıltan hararet göstergesi, sürekli çalışan fanla beraber özellikle kışın geç...

6. H

Ynt: 1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ? Abdullah Bey, tekrar teşekkür ederim. Dediğiniz gibi inşallah hayırlısı olur. Çok kararsız kaldım, seçenekler arttıkça daha da kararsız kalıyor insan. İstiyorum ki iyi, sorunsuz bir araç alıp en az bi 5 sene binebileyim, keyfini çıkarayım. O yüzden...

7. H

Ynt: 1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ? Arkadaşlar, öncelikle çok teşekkür ederim hepinize. Abdullah Bey, o kadar güzel anlatmışsınız ki olayı özetlemişsiniz. Yedek parçalarının yani orijinallerinin diğer japon grubu araçlarda olduğu gibi pahalı olacağını tahmin etmiştim. Ama okuduğum ve...
  8. H

Ynt: 1.6 Suzuki Vitara Jlx Hakkında Bilgi ? Arkadaşlar, konuyu hortlattığım için özür dilerim ancak yeni konu açıp da kirlilik yapmak istemedim. JLX ile ilgili birçok başlığa baktım, okudum ancak yine de güncel tecrübeleri duymak, bu tecrübelerden yararlanmak istiyorum. Durumum şöyle: Şu an...
  9. H

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ben Samsun'dan Hakan. Kastamonu'da görev yapıyorum, öğretmenim. Doğa, off road ve 4 çeker araç tutkunuyum. Dahaca bir aracım yok ama inşallah olur diye umut ediyorum. Herkese iyi forumlar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri