Arama sonuçlarınız

1. remserturk

Eylul Ortasi Alanya Plani Tavsiye Ve Yoldas İhtiyaci

Ynt: Eylul Ortasi Alanya Plani Tavsiye Ve Yoldas İhtiyaci Tesekkur ederim :) aslinda kafa ve el fenerim de vardi yazmayi unutmusum, Alanya da Gedevet yaylasinin icindeki Parkorman da kaldim. Aksamlari kamp atesi olmadan isinmak pek mumkun olmadi. Alanyadan 15-20 dk uzaklikta olmasina ragmen...

2. remserturk

Ynt: Eylul Ortasi Alanya Plani Tavsiye Ve Yoldas İhtiyaci tavsiyeniz uzerine dim cayina ugradim cok guzeldi. Buz gibi suda yuzmeye calismak ayrica keyifliydi. :)
  3. remserturk

Mersinden cikip alanyaya kadar gitmeyi gozum kesmezse :) anamurda paradise de konaklicam 1 gece

4. remserturk

Guzel tavsiyelerin icin tesekkur ederim Dim cayina ugtamaya calisacagim
  5. remserturk

Merhaba arkadaslar, Eylul ayinin 3. haftasinda Mersinden hareket edip 3-4 gun icin Alanyaya gitmek istiyorum. Yanima; - Motosiklet :) - Cadir, mat, uyku tulumu, yastik, polar battaniye, sandalye - 500gr butan/propan ocak (daha once tecrubem yok 4 gun makarna kaynatmak icin yeterli olurmu? daha...

6. remserturk

Geçte Olsa İlkler Güzeldir...

Ynt: Geçte Olsa İlkler Güzeldir... Henuz yok cikmadiysan Mersinde Bogsak diye guzel bir koy var cadir kurabilecegin iki ucretli kooperatif alani ve muhtarin lokantasinin yani var ve koyun kenarinda bedava kalabilecegin bir alan var yanliz gece deniz suyu cekildiginde yol aciliyor. aksi taktirde...

7. remserturk

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhabalar, Ben Serdar, zaman zaman mersinde ikamat ediyorum :) su siralar is sebebiyle genellikle siirt deyim. boyle bir camianin oldugunu kesfetmek beni cok mutlu etti. (belki biraz gec kaldim) sizlerle tanismak bildiklerimizi paylasmaktan daha mutlu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri