Eylul Ortasi Alanya Plani Tavsiye Ve Yoldas İhtiyaci

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan remserturk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,409

remserturk

Yeni Üye
Yer
Mersin
Merhaba arkadaslar,

Eylul ayinin 3. haftasinda Mersinden hareket edip 3-4 gun icin Alanyaya gitmek istiyorum. Yanima;
- Motosiklet :smiley:
- Cadir, mat, uyku tulumu, yastik, polar battaniye, sandalye
- 500gr butan/propan ocak (daha once tecrubem yok 4 gun makarna kaynatmak icin yeterli olurmu? daha iyi bir oneriniz varmi?), tencere tabak vs.
- islak mendil, tuvalet kagidi, sampuan, 20lt dus torbasi, havlu
- bulasiklar icin sunger, deterjan, sabun
- sinek kovucular, mum, camasir ipi, cop torbasi, sandalet, yuruyus ayakkabisi
- hazir corba, makarna, noodle, tuz
- motosiklet yedek lastik, tamir kiti, zincir yagi
-12000mah harici pil, kamera, fotograf makinesi

alacagim. Bunlar disinda almam gereken ihtiyaclar icin tavsiyeleriniz ve ayrica Mersin-Alanya arasinda ve Alayna da guzel kamp alanlarina ihtiyacim var. Ormanda, sessiz, sakin cok kalabalik olmayan yerler tercihim.

Etiketler
Ynt: Eylul Ortasi Alanya Plani Tavsiye Ve Yoldas İhtiyaci

kesin yollarda hoşuna gidecek güzel yerler seni oyalar ve alanya kalabalığını tercih etmezsin güzel ve doğal güzergah yollar yapılıp doğallık bozulmadan bu güzergah şimdi gezilmeli. Anamur yakınlarında mamure kalesi kenarında iki kamping var.Bu yaz uğradım camping paradies de güzel plaj ve çadır kurmak için alanlar var ben yalnızca şöyle bir uğradım ama kalan karavancılar memnundular çadır için de güzel alan...iyi gezmeler...

lastık patlamalarına karsı doldurucu tup almanı tavsıye ederım sanırım 5 tl fılan
alanyaya gıttıgınde kesınlıkle DİM ÇAYına gıtmenı onerırım
hayırlı yolculuklar ıyı eglenceler

KAYSERİLİ NİVACI' Alıntı:
lastık patlamalarına karsı doldurucu tup almanı tavsıye ederım sanırım 5 tl fılan
Guzel tavsiyelerin icin tesekkur ederim Dim cayina ugtamaya calisacagim

abucam' Alıntı:
kesin yollarda hoşuna gidecek güzel yerler seni oyalar ve alanya kalabalığını tercih etmezsin güzel ve doğal güzergah yollar yapılıp doğallık bozulmadan bu güzergah şimdi gezilmeli. Anamur yakınlarında mamure kalesi kenarında iki kamping var.Bu yaz uğradım camping paradies de güzel plaj ve çadır kurmak için alanlar var ben yalnızca şöyle bir uğradım ama kalan karavancılar memnundular çadır için de güzel alan...iyi gezmeler...

Mersinden cikip alanyaya kadar gitmeyi gozum kesmezse :smiley: anamurda paradise de konaklicam 1 gece

KAYSERİLİ NİVACI' Alıntı:

tavsiyeniz uzerine dim cayina ugradim cok guzeldi. Buz gibi suda yuzmeye calismak ayrica keyifliydi. :smiley:

tabıkıde kafa veya el fenerı

sana ıyı yolculuklar antalyaya gıtseydın onerecegım cok yer olurdu ama alanyada hıc durmadım

esenr' Alıntı:
tabıkıde kafa veya el fenerı

sana ıyı yolculuklar antalyaya gıtseydın onerecegım cok yer olurdu ama alanyada hıc durmadım

Tesekkur ederim :smiley:

aslinda kafa ve el fenerim de vardi yazmayi unutmusum, Alanya da Gedevet yaylasinin icindeki Parkorman da kaldim. Aksamlari kamp atesi olmadan isinmak pek mumkun olmadi. Alanyadan 15-20 dk uzaklikta olmasina ragmen Alanya cok sicak orasi da cok soguktu :smiley: Orman icersinde guzel bir tesis ve kamp yeri. Haftaya Oludeniz planliyorum, oludeniz sahilde cadir atmak mumkun mu?

tebrıkler :smiley:

fethiye ölüdenızde the sugar beach kamp alanında kalmıstım.umarım en yakın zamanda oralarıda görme şansın olur harıka yerler.özellikle kelebekler vadisi ,saklıkent ve katrancıkoyu ..sana sımdıden ıyı yolculuklar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR