Arama sonuçlarınız

1. C

İstanbul'da 2.0 Frontera Tamirci Tavsiyesi Alabilir Miyim?

Kocaeli kandırada saim usta var. Her konuda tavsiye ederim. İstanbul'a 1,5 saat mesafe

2. C

Cofcof merhaba :) aracin hayirli olsun fronterayi tercih etmen guzel keyifli araclar. Aracin s...

Cofcof merhaba :) aracin hayirli olsun fronterayi tercih etmen guzel keyifli araclar. Aracin s rot ve orta rotu degistirdigini yazmissin isuzu tfr nin kini mi kullandin? Benimde s rot gitmis. Degistiricem uyuyorsa isuzununkinden aliyim bende.
  3. C

Frontera Sport Kupa Takozu

Arkadaslar merhaba. 95 frontera sport kupa takozlarinin degismesi gerekiyor. Bunlardan kac tane var ve baska bi aracinkini ki uydurmaya calisalim kaucukcuda mi yaptiralim bi oneride bulunabilir misiniz? Simdiden tesekkurler

4. C

Usta frontera arka cam var yazmissin 2014 yilinda ama duruyor mu hala?

Usta frontera arka cam var yazmissin 2014 yilinda ama duruyor mu hala?
  5. C

Frontera Krank Kasnagi Problemi

Fronti ailesi hayirli aksamlar. Bi konuda desteginize bilgilerinize ihtiyacim var. 95 model 2.0i fronteramin krank kasnagi yalpa yapiyordu. Kasnak aldim yalpa yapmaya devam etti. kasnagin baglandigi krank on dislisini aldim hala yalpa yapmaya devam ediyor. Ilk degistiginde gayet duzgun donuyordu...

6. C

95 Frontera 2.0i 8v Krank Ve Silindir Kapagi

Arkadaslar merhaba elimde 95 model frontera 2.0i krank ve silindir kapagi mevcut. Ilgilenenlere duyrulur.

7. C

Opel Frontera A ( Çeşitli Yedek Parça )

Ynt: Opel Frontera A ( Çeşitli Yedek Parça ) Numarani verirsen goruselim bi
  8. C

Ynt: Opel Frontera A ( Çeşitli Yedek Parça ) Saglik olsun aslinda bana bobin ve benzin pompasida lazim duruyosa onlarada talip olabilirim
  9. C

Ynt: Opel Frontera A ( Çeşitli Yedek Parça ) Cam acma dugmesi var mi?

10. C

Frontera Ateşleme Problemi

Ynt: Frontera Ateşleme Problemi Icini acabilseydim yapardim belki az cok anlarim ama araci pek tanimadigim icin baska bi problemden dolayi boyle yapabilir mi onu merak ediyorum. Vectra gt bobini ile ayniymis. Olmadi alicaz artik bi bobin deniycez.

11. C

fronteranız kaç kuruş yakıyor ?

Ynt: Fronteranız Kaç Kuruş Yakıyor ?
  12. C

Ynt: Frontera Ateşleme Problemi 920 kisi icinde bi kisi bile bilmiyor mu yaw

13. C

Yardımlarınızı Bekliyorum

Ynt: Yardımlarınızı Bekliyorum Hosgeldin kardesim araban hayirli olsun Allah kaza bela vermesin. Bende yeni aldim ayni aractan maalesef sadece arazi kullaniminda yardimci olabilecem sana. Arazi vitesini giderken kullanamassin durup vitese gecirceksin. Dik bi yere tirmanicagin zaman 4L konumuna...
  14. C

Frontera Sport 2.0 Benzin Pompası Arızası

Ynt: Frontera Sport 2.0 Benzin Pompası Arızası şimdide aynı sorun bende var sağ lastiğin ordan hortumları dürtünce çalışıyor sonra yine duruyorişçilik ne kadar tuttu?
  15. C

s.a arkadaşlar aranıza yeni katıldım bi yanlısım olursa uyarın ;) benim sorunum bobinle ilgili, 4 nolu çıkış ateşleme yapmıyor bunun sebebi nedir? bobin arızasından baska bi sebepten dolayı yapar mı yoksa bobin mi değişecek? araç frontera 2.0i sport 95 model

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri