Arama sonuçlarınız

1. CANADALI

Hyundai Terracan

Merhaba , Terracan ön cam ve sol cam bulamadık . cam problemi var galiba . sorun yaşayan oldu mu

2. CANADALI

2007 Model Kia Sorento'm Ve İlk Gezim: Kuzuyayla

BU 5 İLERİ SANZIMAN
  3. CANADALI

BU 4 İLERİ SANZIMANLI MODEL

4. CANADALI

4 ileri tam otomatik 2003/2004 model olanlarda var bizzat kullandım. o şanzımnlar 5 ileri gibi manuel vites değişimine olanak ve imkan vermiyor oradan anlarsınız.
  5. CANADALI

Commander

Merhaba ; mademki bu aracı kullandınız size bir sorum olacak 2. elini alırken bu araçta neye yada nelere dikkat etmeliyiz. kronik sorunu var mı

6. CANADALI

2008 Sorento Için Snorkel Arıyorum

Merhaba Dostlar 2008 Sorento için Snorkel arıyorum

7. CANADALI

Çok cefakar bir araçtır memnun kalacağınıza adım gibi eminim bakım maliyetleri çok uygun , masraf açan bir araçda değil , tam şase ve 4L de mevcut. yağına suyuna bakın sorento başka bir şey istemez. senelerdir 2004 modelini kullandım çok memnun kaldım . 1 hafta önce 70.000 km buldum ilk...
  8. CANADALI

Hrv De Şase Ve Motor Numarası Nerededir

Ynt: Hrv De Şase Ve Motor Numarası Nerededir "Teşekkür ederim lion" yaramaz olur mu ..yarayacaktır mutlaka Ankarada bir hrv bakacağım
  9. CANADALI

Hrv De Şase Ve Motor Numarası Nerededir

Merhaba Dostlar 2006 model honda hrv alacağım . şase ve motor numarası nerededir bilen var mı. saygılarımla

10. CANADALI

Kia Sorento'ya 9500lb Sentetik Halatlı Vinç Uygun Mu ?

Ynt: Kia Sorento'ya 9500lb Sentetik Halatlı Vinç Uygun Mu ? Güzel bir çalışma olmuş Oğuz Bey Suzuki ye yakışmış.

11. CANADALI

Ynt: Kia Sorento'ya 9500lb Sentetik Halatlı Vinç Uygun Mu ? verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim , çok faydalı oldu.
  12. CANADALI

Merhaba Arkadaşlar , aracımın 1980 kg civarında bir ağırlığı var. tamponun içine gizlenecek 9500 lb 'lik vinç düşünüyorum . bu araç için uygun olur mu , yoksa daha yüksek kapasiteli bir vinç mi düşünmeliyim. saygılarımla......

13. CANADALI

D_max Artık Yerli" İşte 1 Şase Nolu Aracımız

Hayırlı olsun türkiyeye... 4x4 ve 4x2 D max ler artık yerli..... çok çalıştık ama değdi.... gururluyum...mutluyum
  14. CANADALI

1997 Grand Cherokee Orvis Edition

Ynt: 1997 Grand Cherokee Orvis Edition Araç kimde bende merak ettim... satıldı mı acaba...
  15. CANADALI

Sonunda Şeytana Uydum..

Ynt: Sonunda Şeytana Uydum.. Takla bizde oldu ama çok hasarlı bir takla değil di , yan yatma diyelim. 13/05 yada 13/06 /2013 de suzuki aykon 2.el e bırakmıştım aracı

16. CANADALI

Sonunda Şeytana Uydum..

Ynt: Sonunda Şeytana Uydum.. daha önce dediğim gibi eşimin aracıydı , yükseltme falan yoktu, std haldeydi. km orjinal , lpğ de yoktu. Araç evrim geçirmiş :)
  17. CANADALI

Sonunda Şeytana Uydum..

Ynt: Sonunda Şeytana Uydum.. Üzüm bağındaki bir resimden... tavan barındaki plastik kapak :) her seferinde kapağı kaybediyordum ve sadece benim jimny hastır. hep kaybolur.. hatta enson suzuki aykondan almıştımparçayı . sizin jimny yi görünce işte benim arabam dedim..:) :) :) Araç çok...
  18. CANADALI

Sonunda Şeytana Uydum..

Ynt: Sonunda Şeytana Uydum.. tabi, benim aracım . daha doğrusu eşimin arabasıydı...eşim kullanıyordu sizde güle güle kullanın

19. CANADALI

Sonunda Şeytana Uydum..

Ynt: Sonunda Şeytana Uydum.. Güle güle kullanın..çok güzel olmuş plakası da değişmiş.. 01 bta 50 :)
  20. CANADALI

Sorento 4 Çeker Titreme Sorunu

Ynt: Sorento 4 Çeker Titreme Sorunu Sorentodan çok çok iyi anlıyorlar..ismimi verebilirsin YILDIRIMOĞLU Adres : Kayışdağı Mah. İstanbul Cad. No:23/A Ataşehir Telefon: 216 415 51 25 Faks : 216 415 51 20 E-Posta : yildirimogluotomotiv@hotmail.com

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,611
Kaydolan Son Üyemiz
halilkarabacak

Çevrimiçi üyeler

Geri