Arama sonuçlarınız

1. Çelebi Alper

Dünyanın En Kapalı Ülkesine, Yasaklarla Dolu Seyahatim: Kuzey Kore

Ynt: Dünyanın En Kapalı Ülkesine, Yasaklarla Dolu Seyahatim: Kuzey Kore Benden de size teşekkürler. :)

2. Çelebi Alper

Ynt: Dünyanın En Kapalı Ülkesine, Yasaklarla Dolu Seyahatim: Kuzey Kore Teşekkür ederim, takip etmenize sevindim.
  3. Çelebi Alper

Ynt: Dünyanın En Kapalı Ülkesine, Yasaklarla Dolu Seyahatim: Kuzey Kore İlginize teşekkürler. Kuzey Kore'nin gayrıresmi Türkiye temsilcisi oldum. :) Daha yazacağım.

4. Çelebi Alper

Küba'yı Tursuz Ve Uygun Maliyetle 1 Ay Gezdim. İzlenim Ve Önerilerim

Ynt: Küba'yı Tursuz Ve Uygun Maliyetle 1 Ay Gezdim. İzlenim Ve Önerilerim Ben de okuduğunuz için teşekkür ederim. Harika bir ülke ama maalesef ucuz uçak bileti yok.
  5. Çelebi Alper

Karadağ Gezim: Güzel, Güvenli, Vizesiz Ve Ucuz Ülkeden Yazı Ve Görsellerim

Ynt: Karadağ Gezim: Güzel, Güvenli, Vizesiz Ve Ucuz Ülkeden Yazı Ve Görsellerim Blogumda yazdım.

6. Çelebi Alper

Karadağ Gezim: Güzel, Güvenli, Vizesiz Ve Ucuz Ülkeden Yazı Ve Görsellerim

Güzel kıyı kasabası Budva’nın nüfusu 16.000, ama Karadağ turizminin merkezi olan Budvanska Rivijera adlı kıyı şeridinin merkezi olarak kumsalları, hareketli gece hayatı ve iyi korunmuş Akdeniz mimarisi ile yazları yaklaşık 600.000 ziyaretçiyi kendine çekiyor. Kasaba 3.500 yıllık tarihiyle...

7. Çelebi Alper

Ucuz Ve Güzel Ülke Karadağ'a Seyahatim, Ve Diğer 37 Ülkeden Yazılarım

Türkiye'den yurt dışına gezi için Karadağ (Montenegro) ideal bir ülke. Cennet gibi güzel, güvenli, ucuz ve üstelik vize de gerekmiyor. Küçücük ülkede Ortaçağ'ı yaşatan kentler, güzel kumsallar, gece eğlenceleri, açık hava kulüpleri, doğa yürüyüşü bölgeleri var. Blogumda yazdım...
  8. Çelebi Alper

İyi İnsanlar Ülkesi Makedonya'ya Yaptığım Gezi Ve Dede Köyümü Bulmam, Barlarda Para Almayan İnsanlar

Makedonya ucuz, güvenli, eğlenceli bir ülke. İnsanları beni çok etkiledi, herkes iyi davrandı. Dedemin memleketi. Blogumda yazdım. http://www.celebialper.com/ulkeler/makedonya/iyi-insanlar-ulkesi-makedonya.html
  9. Çelebi Alper

Küba'yı Tursuz Ve Uygun Maliyetle 1 Ay Gezdim. İzlenim Ve Önerilerim

Merhabalar, Küba seyahatim harikaydı. Denizi, tarihi, dansı, purosu, romu, sosyalizmi ile özel bir ülke olan Küba gezisi için sanılanın aksine büyük paralar harcamak zorunda değilsiniz ve tura ihtiyacınız yok. Hatta ülkenin yerel parasından harcayabileceğiniz yerler sudan ucuz. Bence herkesin...

10. Çelebi Alper

1 Ay Latin Amerika Seyahatimin Bilgileri, Maliyeti, Fotoğrafları

Ynt: 1 Ay Latin Amerika Seyahatimin Bilgileri, Maliyeti, Fotoğrafları Okumanıza sevindim, teşekkürler. Nice yollara.

11. Çelebi Alper

Tek Başına Düşük Maliyetle Dünyayı Geziyorum: 35 Ülke Ve Ötesi

Ynt: Tek Başına Düşük Maliyetle Dünyayı Geziyorum: 35 Ülke Ve Ötesi Teşekkür ederim. Blogumu takip ederseniz sevinirim. Bu sıralar sık yazıyorum. Ailenizle nice yolculuklar dilerim. :)
  12. Çelebi Alper

Ynt: Tek Başına Düşük Maliyetle Dünyayı Geziyorum: 35 Ülke Ve Ötesi Evet, hep tek başıma.

13. Çelebi Alper

Arnavutluk Gezi Notlarım Ve Bilgilerim

Arnavutluk ucuz bir ülke, rahatça gezdim. Komünizm döneminde 50 yıl Arnavutluk'a hiç yabancı giremedi ve kimse yurt dışına çıkamadı. Arnavutluk Devlet Başkanı Enver Hoca “ülkemize kapitalistler saldıracak” paranoyasıyla ülkenin her yerine mantar gibi askeri koruganlar (İng: bunker) yaptırmış...
  14. Çelebi Alper

Karanlıklar ülkesi Kuzey Kore'den döndüm. Bağımsız seyahat yasak. 7 devlet görevlisi tarafından denetlenerek gezdirildim. Akşamları otelden çıkmak yasak. Yolda yürümek, halkla konuşmak, en küçük bir eleştiri yasak. Kuzey Kore dünyada en az bilgi sahibi olunan ülke. Başka bir dünyada, başka bir...
  15. Çelebi Alper

1 Ay Latin Amerika Seyahatimin Bilgileri, Maliyeti, Fotoğrafları

Latin Amerika'da 1 Ayda 4 Mevsim adını verdiğim macera ve keyif dolu tek başıma seyahatim boyunca şaşırtıcı anlar yaşadım, iyi insanlarla tanıştım, lezzetli ve ucuz yemekler yedim, elektriği ve yolu olmayan balıkçı köyüne, Che'nin doğum yerine, dünyanın en büyük şelalelerine, az gidilen kentlere...

16. Çelebi Alper

Moğolistan Seyahatim, Göçebe Çadır Yaşamım, Moğol Kültürü

Ynt: Moğolistan Seyahatim, Göçebe Çadır Yaşamım, Moğol Kültürü Ben de ilginize teşekkür ederim.
  17. Çelebi Alper

Ynt: Moğolistan Seyahatim, Göçebe Çadır Yaşamım, Moğol Kültürü İki olasılık var: 1. Kasabaya götürüp satmak 2. Kış için kurutmak. Hangisi olursa olsun ben aç kaldım :)
  18. Çelebi Alper

Ynt: Moğolistan Seyahatim, Göçebe Çadır Yaşamım, Moğol Kültürü Teşekkürler Süleyman ve Burçinhan, sevindim :)

19. Çelebi Alper

Merhaba, Çin'den Transmoğolistan Expresi treniyle Gobi Çölü'nü aşarak gittiğim Moğolistan'da Ulan Bator'da kaldıktan sonra yolsuz arazilerde yolculuk yaptım, gerçek göçebe ailenin çadırında kaldım ve Budist manastırlara, Şaman çadırlarına, Orhun Yazıtları'na, Karakurum'a gittim. Yazılarımın...
  20. Çelebi Alper

Ynt: Tek Başına Düşük Maliyetle Dünyayı Geziyorum: 35 Ülke Ve Ötesi Balkanlar candır, şahane gezdim. Viyana pahalı, 2 gün kaldım sadece. Çekya'da Kemik Kilise'ye gitmedim. Ben hayatta 5 kişi gezmem, öyle gezersem gördüklerimden birşey anlamam :) Size bravo, işiniz zor. Kuzey Kore dünyada...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,741
Kayıtlı Üye Sayımız
166,558
Kaydolan Son Üyemiz
yldrmsvs58

SON KONULAR

Geri