Arama sonuçlarınız

1. H

Bisikletimle Urfada Yaptığım Geziler

Ynt: Bisikletimle Urfada Yaptığım Geziler verdigin bilgiler için cok tesekkür ederim. takibindeyim :D

2. H

Bisikletimle Urfada Yaptığım Geziler

Ynt: Bisikletimle Urfada Yaptığım Geziler Slm mehmet kardeş bütün gezilerini tek tek okudum cok büyük zevk aldım, ben de yaklasık 20 yıldır bisiklet kullanmıyordum. gezmeyi ve yeni yerleri görmeyi cok severim türkiyeyi arabayla cogu yerini gezdim fakat hep bi tatminsizlik vardı içimde . ben de...
  3. H

Gezentimete Erdekte:)

Ynt: Gezentimete Erdekte:) Güzel keyif bir gezi olmus tebrik ederim. Bir sonraki gezinizde de iyi eglenceler dilerim ve fotografları bekleriz..

4. H

2 Haziran Menderes - Ahmetbeyli Bisiklet Turu

Slm arkadaslar 15 günlük kondisyon çalışması sonunda önümüzdeki pazar günü (2 haziran) gidiş yaklaşık 32 km olan menderes - ahmetbeyli bisiklet yolculugunu planlıyorum. Bisiklet ile 5 km üzeri ilk yolculugum olacak sabah saat 7 de menderes ten yola cıkmayı planlıyorum Bu konuda uzman...
  5. H

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Herkese slm bende izmir Buca dan Hakan ufak denemelerden sonra bisiklet sporuna başlıyorum yasım 37 özellikle bisiklet ile günlük , yada kamplı spor yapmayı düşünüyorum. hem bu tür organizasyonlara hem de tur rota seceneklerinde desteklere açığım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri