Arama sonuçlarınız

1. G

Actyon Sports Hakkında Merak Ettiklerim.

Ynt: Actyon Sports Hakkında Merak Ettiklerim. Çok teşekkür ederim. :)

2. G

Ynt: Actyon Sports Hakkında Merak Ettiklerim. Çok teşekkür ederim cevaplarınız için. Yakıt otomatik ile aynı gibi. Otomatikler 6 vites diye sanırım. Kalkışlarda sert davranmadıktan, seyir halinde iken de gazı kökleyip vites küçültüp turboyu devreye aldırmadıktan sonra otomatik ile manuel çok...
  3. G

Ynt: Actyon Sports Hakkında Merak Ettiklerim. Bu başlıktakileri baştan sona okudum zaten.. :) Bu arada, geri görüş kameralı teyp var sanırım sizde. direksiyondaki kumandalar ile uyumlu mu acaba?

4. G

Ynt: Actyon Sports Hakkında Merak Ettiklerim. Bilgi için teşekkür ederim. Kontrol ederim bu markaları.
  5. G

Ynt: Actyon Sports Hakkında Merak Ettiklerim. Haklısınız. Bu arada sizin cevaplarınız var mı sorularıma? :)

6. G

Ynt: Actyon Sports Hakkında Merak Ettiklerim. Bir nevi dolandırıcılık yani. Servisin sağlam olması gerekli yani.

7. G

Ynt: Actyon Sports Hakkında Merak Ettiklerim. 75litre 800km, 1litre ile 11 km yapar yaklaşık. Arazi de var diyorsunuz. Benim evim şehrin biraz dışında, kullandığım güzergahlar çok ışıklı dur kalklı değil yani. Sakin kullanımla 12-13km görülebilir yani. Bu değerler de bir çok benzinli araçtan...
  8. G

Ynt: Actyon Sports Hakkında Merak Ettiklerim. Otomatiklerden korkuyorum işin aslı arıza verir, problemlidir falan diye. Sizin araç 180.000km ye kadar binilmiş, 20.000 de siz binmişsiniz ve sorun çıkarmamışsa, alırken sıkı bir kontrol ile otomatik de alınabilir demektir. 5 vitesli manuel yerine...
  9. G

Ynt: Actyon Sports Hakkında Merak Ettiklerim. Çok çok teşekkür ederim. Benim kullandığım çok rahattı ama hız sabitleme park sensörü gibi teferruatları hatırlamıyorum, çünkü dikkat etmedim. Arkadaşımın kullandığı şirket aracıydı, ben Getz kullanıyordum, o 4x4 getzden kat kat rahattı. Isıtmalı...

10. G

Ynt: Actyon Sports Hakkında Merak Ettiklerim. İlginize çok teşekkür ederim.

11. G

Ynt: Actyon Sports Hakkında Merak Ettiklerim. Merak ettim, acaba sorduklarım çok mu saçma yoksa çok mu zor?
  12. G

kyron cadde testi/kyron on road

Ynt: Kyron Cadde Testi/kyron On Road Emeğinize sağlık, yalnız birisi işgüzarlık yapıp (rakip firmalar mesela) trafiğe şikayet ederlerse başınıza iş alırsınız. En azından ceza yazarlar, tehlikeli araç kullanmaktan... Video da kanıtı olur. Trafiğe kapalı alanda yapmanızı veya plakanızı...

13. G

Merhaba arkadaşlar. Foruma yeni katıldım. Adana'dan yazıyorum, adım Gökçen. Actyon sportsları çok beğeniyorum. Manuel bir 4x4 ünü kısa bir sürüşle test etmiştim ve rahatlığına hayran kaldım. Kısmetse bir tane almaya niyetim var. Bildiğiniz gibi bu araçlarla ilgili çok fazla forum yok. En faydalı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR