Arama sonuçlarınız

1. A

Erzurum'un Ayazında Kalan Discovery

Ynt: Erzurum'un Ayazında Kalan Discovery yoo öyle değil... arkadaşın çalıştığı şirketteki araçların resimlerini sormuştum. erzincanda okurken sürekli görüyordum araçlarını güzeldiler.hele o siyah patrollar :)

2. A

Erzurum'un Ayazında Kalan Discovery

Ynt: Erzurum'un Ayazında Kalan Discovery eğer varsa elinizde nissan patrol ve discovery'nin resimlerini paylarşırmısınız. gerçekten çok hoşuma gidiyor araçlarınız.
  3. A

İş İcabı Off-Road

Ynt: İş İcabı Off-Road merhaba günday bey videolar güzel olmuş elinize sağlık. meslektaş sayılırız.bizde karadeniz bölgesinde çalışıyoruz. araçlarınız bildigim kadarıyla ısızu dmax . otomatik mi düz mü ?

4. A

Kişisel Galeri (artur - Karadeniz'den)

Ynt: Karadeniz'den Teşekkür ederim arkadaşlar :)...
  5. A

Off-Road Simülasyon Pc Oyunları

Ynt: Off-Road Simülasyon Pc Oyunları 4x4 off road oyunları içerisinde 1- Motorm4x 2- SCREAMER 4x4 diyebilecegim kaliteli bi oyun. oyunu tamamen bitirdim ve bitmiş save'leri aşağıdaki linkte veriyorum. klasörde farklı zamanlarda kaydettigim aşama aşama 11 adet save var.hepinize iyi oyunlar...

6. A

Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008)

Ynt: Gezenbilir İğneada Çadır ve Pansiyon Konaklamalı Off-Road Kampı (15-16 Kasım 2008) öncelikle resimlerin her birisi birer sanat eseri.gerçekten elinize ve makinanıza sağlık.hayrankaldım. Diger taraftan geziye yapılan yorumların tamamına baktım ve çok şaşırdım.bu forumda ilk defa böyle...

7. A

Ynt: Karadeniz'den sizlerden bu tür yorumlar almak benim için büyük bir zevk.yorumlarınız için teşekkür ederim ve hepinizin bu güzellikleri sadece resimlerden değil gerçek hayatta yaşamanızı tavsiye ederim..
  8. A

İlginç...

Bu resimler Giresun ilinde çekilmiştir.. Resimde herhangi bi ilginçlik görebiliyormusunuz??
  9. A

Ynt: Karadeniz'den Öneririm her mevsimini ayrı ayrı yaşamak gerek...

10. A

Ynt: Karadeniz'den :D

11. A

Ynt: Karadeniz'den Sis dağı yaylası giresuna baglı bildigim yoksa yalnış yeremi gittim :)
  12. A

arkadaşlar amatörde olsa elimdeki resimleri paylaşmak istedim.yorumlarınız bekliyorum... Artvin Altıparmak Artvin Yusufeli Demirkent Giresun Merkez Gümüşhane Kazıkbeli Yaylası Ordu Alaçalar Giresun Sis Dağı Yaylası Ordu Boztepe

13. A

Gezenbilir Trabzon Grubu

Ynt: Gezenbilir Trabzon Grubu Ad - Soyad: Oğuzhan Çilenk Doğum Tarihi ve Yeri: 1987 - Gümüşhane Memleket: Trabzon Semt: İlgi Alanı: Amatör fotoğrafcılık, eletronik ve teknoloji cihazlar ayrıca motorsporları olarak off-road,formula-1 ve ralliyi çok seviyorum ve takip etmeye çalışıyorum...
  14. A

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad: Oğuzhan Çilenk Doğum Tarihi ve Yeri: 1987 - Gümüşhane Memleket: Trabzon Semt: İlgi Alanı: Amatör fotoğrafcılık, eletronik ve teknoloji cihazlar ayrıca motorsporları olarak off-road,formula-1 ve ralliyi çok seviyorum ve takip etmeye çalışıyorum...
  15. A

Gezenbilir Trabzon Turu Düzenlemek

Ynt: Gezenbilir Trabzon Turu Düzenlemek merhabalar aylardır gezenbilir forumunu takip ediyorum ve içimde olan bastırılmış off road duygularını ortaya çıkardıgı için gezenbilire çok teşekkürler :) bende karadeniz teknik üniversitesinde öğrenciyim.malesef arabam yok ama trabzon ve çevresinde...

16. A

Gümüşhane Tarihi Yerler

Ynt: Gümüşhane Tarihi Yerler insanın hayatında bi kerede olsa görmesi gereken mükemmel yerler...
  17. A

Gümüşhane Yemekleri

Ynt: Gümüşhane Yemekleri Kesinlikle katılıyorum ziganada et ve ve o leziz kuymak'ı kesinlikle tatmanız gerek ...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri