Arama sonuçlarınız

1. K

2004 forester amortisör patlak yardımm

Ynt: 2004 Forester Amortisör Patlak Yardımm arkadaşlar kyb amortisör taktırdım araba resmen çöktü (bi ara resimleri yüklerim) eski amortisörleri ankaraya nam amortisör firmasına gönderdim 400 tamir ettirdim kyb leri çıkartıp iade ettim orjinalleri taktarıdım araba 10 santim kalktı arkalar 18...

2. K

Forester için Özel Üretim Yay

Ynt: Forester için Özel Üretim Yay önerisi kyb amortisörlerin basıncımı ne farklıymış foresterlere uymuyomuş madem öyle niye satarlarki madem yay taktrmakta ayarını bozarmış falan dedi
  3. K

Forester için Özel Üretim Yay

Ynt: Forester için Özel Üretim Yay 99 foresterime kyb amortisör taktırdım arka çöktü keşke önce araştıraydım geri verme imkinı olurmu acaba. bide jaspa yı aradım bu bahsettiğiniz yaylar sağlıklı olmuyormuş sakın taktırmayın diyorlar ne yapacağımı şaşırdım

4. K

subaru forester 3cm yükseltme kiti uygulaması-resimli

Ynt: subaru forester 3cm yükseltme kiti uygulaması-resimli selamınayeykum 99 foresterimin amortisörleri patlaktı ve arkası çökük duruyordu kyb amortisörleri taktırdım yeni ama aracın arkası yine basık duruyor acaba kyb amortisörlerdemi sıkınt,ı yaylardamı problem, yoksa amortisörleri takan...
  5. K

2004 forester amortisör patlak yardımm

Ynt: 2004 forester amortisör patlak yardımm selamınayeykum 99 foresterimin amortisörleri patlaktı ve arkası çökük duruyordu kyb amortisörleri taktırdım yeni ama aracın arkası yine basık duruyor acaba kyb amortisörlerdemi sıkınt,ı yaylardamı problem, yoksa amortisörleri takan ustadamı sıkıntı...

6. K

Ruhsata İşli Olmayan Çeki Demiri için Uygulanan Cezai İşlemler Nelerdir?

Ynt: Ruhsata İşli Olmayan Çeki Demiri için Uygulanan Cezai İşlemler Nelerdir? selamınaleyküm benim 99 foresterim var çeki demiri taktırmak ruhsata işletmek falan ne kadar masrafım çıkar bilgi verebilirseniz sevinirim saygılanımla

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri