Arama sonuçlarınız

1. O

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı böyle araçların türkiye şartlarında boy göstermesi gerekiyor artık neden olmasın hadi hayırlısı

2. O

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı selam.aracın.lastik sıkıntısının olmadığını vidyolardan gayet net gözüküyor hem boger lastık kıyaslamasına gelirsek fiyat 42 veya 44 inç 1200 tl den hesaplarsak rahatlıkla v 8 ir makine bol beygirli alına bilir yanlızca tek eksiği bu gibi gözüküyor oda...
  3. O

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

4. O

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı selam araç hakketten arazinin hakkını veriyor çok zevk verebilecek bir oyuncak böyle bir aracın yapımından sonra zannediyorumki çoğu kişiye ilham kaynahı olduğuna eminim .şu.or.
  5. O

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı selam şaban usta senin için en dogrusu ayna marti oranlarını denklemek ...... en dogrusu bencede .... şanzuman deiştirmeyle bu performansı alamıcanı zannediyorum tamam makine güçlene bilir ama bu şekilde cok eksileri olur kanısındayım

6. O

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı şaban usta sana yapılan yorumları yanlızca gülümseyerek okuyorum bütün yapmış olduğun işlerin değerini yanlızca benim gibi.vede bu işlerden anlayan insansanlar anlar arkadaşlar kasnak masnak hikaye adam her işi ben yapıyorum demek isiyor dışarda hiç bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri