Arama sonuçlarınız

1. B

hararet

Ynt: hararet ŞABAN BEY öncelikle tşk ederim. Söylediginiz fan sistemini farklı bir şekilde yaptım ama tekrar aynısı oldu .Bizim hatamız şurda oldu motor ve şanzuman seri kaldı dafransiyele göre 3 bin deviri gecimce 4 bin 5yüz yapınca hararet kalkıyor şimdi sprinter motor ve şanzuman bakıyoruz...

2. B

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı slm tel yollarmısın
  3. B

forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar SLM öncelikle geçmiş olsun arabada spor hava filitresi varmı subaru motor lambasını hava akış metresinden yakar onu kontrol etmeni öneririm hava filtresinin hortumunda sarsıntılı yolda fişi oynutodur veya tozu alınca yakıyordur

4. B

MERCEDES G SRİSİ araç arıyorum

Ynt: MERCEDES G SRİSİ araç arıyorum 1989 model 94 görünüm 603 td motorlu sorunsuz bir araç var ilgilenirsen otomobille takas olur
  5. B

hararet

Ynt: hararet İNŞALLAH bu sefer olacak gtrack şanzuman takılıyor şimdi suyu devirdaim yapmıyor ama artık çözülecek arkadaşlar motoor ihtiyacı olan varsa haber versin elimde 614 24 walf 602 250d sıfır fabrikadan gelme motor var şanzuman var gtrac mercedes le alakalı tüm parçalar 05322451761...

6. B

hararet

Ynt: hararet Öncelikle hepinize tşk ederim.Aracın motorunu komple sıfırladım devirdaimı su pompası fan termigine varana kadar radyotörü de degiştirdim yatık yaptık ama yinede haraletti gitmedi denene bilecek herşeyi denedim

7. B

hararet

slm arkadaşalar bende mercedes g kulanıyorum gd250 ancak motor gücü yetmedigi için o motoru söküp 603td 6silindir taktım şimdide sıkıştırınca hararet yapıyor boşa alıp gaz verdigimde haralet hızlı bir şekilde düşüyor bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım bekliyorum

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
anadolulucahil

SON KONULAR

Geri