Arama sonuçlarınız

1. ofrood

Cj 4 Teker Disk Fren

Arkadaşlar daha evvel formlarda 4 tekeri diske çevirdiğim resimler falan vardı şu an o resi0mlere olaşamıyorum bazı arkadaşlar aradı yardımcı olmuştum formdan faydalanarak diske çevir,0en varmı

2. ofrood

CJ5'ime Makas

Ynt: Cj5'ime Makas Arkadaşlar CJ Yİ sattım maalesef resim yok ama iyi bir makasçı ile bu konuyu anlatırsanız sorun çözülür o kafasında zaten canlandırırı
  3. ofrood

CJ5'ime Makas

Ynt: Cj5'ime Makas Arkadaşlar Cj makasları ile çok uğraştım bir sürü formlarda yorumlar okudum ustalarla görüştüm ve en sonunda Cj nin ön makaslarını Ford minibüs yaptım ön küpeleri sabit arka kısmını oynarlı küpe yaptım çok güzel oldu kafa sallama gezme gbi hiçbir sorun kalmadı ilk...

4. ofrood

CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi

Ynt: Cj Arka Ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi hiç bir sorun olmuyor arkadaşım sorunlar tamamen ortdan kalkıyor elfreni fren ayarları gibi hiç bir problem kalmıyor yani fren konusu tamamen bitmiş oluyor istersen bilgi için telefon numaram 5055483399
  5. ofrood

Satılık Cj Romorku

Ynt: Satılık Cj Romorku resim ekliyeciğim yakında

6. ofrood

Ofroad çudan satılık audi

Ynt: Ofroad Çudan Satılık Audi Güncel

7. ofrood

Satılık Cj Romorku

arkadaşlar cj yi sattığımdan dolayı çok güzel makaslı bırandalı ilaveli saçları bırandalı dingil bilyaları çiftli yani ağır yük taşımaya elverişli şaseli sıfır ayarında römorku satıyorum ihtiyacı olan varsa verebilirim 506 640 66 42
  8. ofrood

Ofroad çudan satılık audi

Arkadaşlar Audi A3 satılık inşalah yanlış sayfada ilan vermemişimdir
  9. ofrood

Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri

Ynt: Sakarya ; CJ5 Yeni Araç Toplaması Görselleri Kolay gelsin sinan

10. ofrood

Alinik Willys Koltuk, Koltuk araniyor

Ynt: Alinik Willys Koltuk, Koltuk araniyor İhtiyacınız varmı bilmiyorum CJ 5 ön sağ alt yatarlı koltuk iskelesi elimde mevcuttur istediğin koltuğu iskele üzerine montaj yapabilirsin

11. ofrood

sonunda bende aldım :)

Ynt: sonunda bende aldım :) Hayırlı olsun
  12. ofrood

Yeni bir CJ 5 daha almak istiyorum, lütfen yardım edin !!!

Ynt: Yeni bir CJ 5 daha almak istiyorum, lütfen yardım edin !!! doğrudur ben epeydir görüşmüyorum duyduğuma göre emekli oldu başka bir ile gittidiye biliyordum 4 üncü gezenbilir bolu kampında yoktu ordaki arkadaşlar söylemişti

13. ofrood

Yeni bir CJ 5 daha almak istiyorum, lütfen yardım edin !!!

Ynt: Yeni bir CJ 5 daha almak istiyorum, lütfen yardım edin !!! Bolu eski ofroad başkanı İrfan abinin CJ si ini Aladağ da kullanmıştım güzel ve yapılı araç hayırlı olsun
  14. ofrood

Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi bebim bildiğim çok araç var ama bu siteye fazla takılmıyorlar galiba
  15. ofrood

Satılık willys Tuzla Jeep 1967 4x4 bakımlı ... fiyatı 12500 tl

Ynt: Satılık willys Tuzla Jeep 1967 4x4 bakımlı ... fiyatı 12500 tl ;)

16. ofrood

satılık cj 3

arkadaşlar cj satıyorum acil ilgilenenler sahibinden .com ilan no 90229827
  17. ofrood

Ynt: Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi evet bozüyük te de sanırım görünürde 4 araç var bilecikte 10 araç var
  18. ofrood

Ynt: Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi canlandıralım hep birlikte Bilecik+ bozüyük ekibi gerekirse başka iller biz hep diğer illerde yapılan etkinliklere katıldık birde bizim illerimizde olsun

19. ofrood

Ynt: Eskişehir Serbest Muhabbet Köşesi slm Bilecikten mustafa ben çoğu kaplara katılırım
  20. ofrood

orinal cj 5 ön sağ kultuk kızağı, cj 3 vites şanzıman

Ynt: orinal cj 5 ön sağ kultuk kızağı, cj 3 vites şanzıman fiyatı sen belirle benim hiç bir işime yaramıyor arka koyrukmil çıkışı sarmastıralı değil keçeli daha iyimiş anlıyacağın ama sağlam bir şanzıman ben çok az kullandım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri