Arama sonuçlarınız

1. C

samurai mi? jımmy mi?

Ynt: samurai mi? jımmy mi? saolsun satıcı abi bana uygun bır fıyat soyledı nasıpse cuma gunu benım oluyor size konya ereğliden yazıyorum yolunuz düşerse her zaman beklerım jımmy ı sorma sebebım ıse daha once bır jımmy bakmıstım pazarlık yapmıştım ama param yetmedı alamadım satıldı ona...

2. C

samurai mi? jımmy mi?

Ynt: samurai mi? jımmy mi? kusura bakmayın ama araç hazırlamak benı cok yordu dedelerımın yadıgarlarını çok topladım 1971 model woswos topladım 1991 model 126 bis topladım serce topladım anlıcagınız yoruldum artık bu ilandakı araçın fiyatı 19900 çok demiş sizce en yuksek ne eder.
  3. C

samurai mi? jımmy mi?

Ynt: samurai mi? jımmy mi? yardımlarınız için çok tesekkur ederım alacagım araç sahıbınden de var bakıp bana yardımcı olurmusunuz.109251090 ilan numarası samuraın buda benım kendı aracımın ılan numarası 108553127

4. C

samurai mi? jımmy mi?

Ynt: samurai mi? jımmy mi? 2009 model l200 um var onu satıp hem gunluk hemde ıstedıgımde daga tasa gıdebılecegım bı araç almak istiyorumda jımmy çok dusundum fakat ıstedıgım görsellıkte uygun fıyata bulamadım o yuzden 96 samuraı buldum onu almayı düşünüyorum sizce samuraı alsam hata yapmam degılmı
  5. C

samurai mi? jımmy mi?

Ynt: samurai mi? jımmy mi? hem şehır içi hemde arazıde kullanacagım jımmyler tubolumu acaba

6. C

samurai mi? jımmy mi?

jımmy mi? off road da daha ıyı yoksa samuraı mi?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,809
Kayıtlı Üye Sayımız
166,613
Kaydolan Son Üyemiz
Hilmi316

SON MESAJLAR

SON KONULAR

Geri