Arama sonuçlarınız

1. U

Duster İç Mekan Sesleri

Ynt: Duster İç Mekan Sesleri Merhaba arkadaşlar, belirtilen şikayetler benim aracımda da vardı. Geçtiğimiz cuma günü servise gittim. Test için bozuk stabilize yola girdik. Direksiyonun göbeğinden geldiğini tespit ettik. Aracı kullanan servis yetkili başustası, direksiyonun kollarının yanından...

2. U

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi 1.ümiterkan (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp ABS EBD ESP ASR 4AIRBAG)-RİZE 2.kahraman1520 ( Dacia Duster Laureatte 4x4 1.5 dcı 110 hp - Beyaz) ADANA 3.akirafes (Duster Duster Laureatte 4x2 1.5 dCi)-İSTANBUL 4.serkanefe (Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110hp, ABS ASR...
  3. U

Duster Paçalık, Tozluk

Ynt: Duster Paçalık, Tozluk Güzel bir uygulama yöntemi. Denemek gerek. :)

4. U

Duster Paçalık, Tozluk

Ynt: Duster Paçalık, Tozluk Önler için almış olduğum ilan : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-xcartuning-pacalik-hzr-mavi-kucuk-101653029/detay/ Arkalar için almış olduğum ilan, ama uymadı...
  5. U

Duster Paçalık, Tozluk

Ynt: Duster Paçalık, Tozluk 00108 numaralı olan önlere kesinlikle uyar, ancak arka tarafa uymaz. Ben ist.den sahibinden.com.dan 4 adet getirttim önlere uydu.

6. U

Duster Paçalık, Tozluk

Selamlar, Duster sahibi olan arkadaşlar,ön ve arka paçalık, tozluk nerede bulabilirim? Servis 170 TL diyor kısaca çok diyor plastik malzemeye. Yan sanayi ürünü bulabilirmiyim? yardım lütfen.. İyi günler.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri