Duster Paçalık, Tozluk

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ubykh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,197

ubykh

Yeni Üye
Selamlar, Duster sahibi olan arkadaşlar,ön ve arka paçalık, tozluk nerede bulabilirim? Servis 170 TL diyor kısaca çok diyor plastik malzemeye. Yan sanayi ürünü bulabilirmiyim? yardım lütfen.. İyi günler.

Etiketler
Ynt: Duster Paçalık, Tozluk

tekzenin internet sayfasında paçalık ilanı gördüm tüm marka ve model araçlara uygun diyor fiyatıda 13,57 16,58 iki model bizimkine olursa denemek lazım.

00108 numaralı olan önlere kesinlikle uyar, ancak arka tarafa uymaz. Ben ist.den sahibinden.com.dan 4 adet getirttim önlere uydu.

Önler için almış olduğum ilan :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-xcartuning-pacalik-hzr-mavi-kucuk-101653029/detay/

Arkalar için almış olduğum ilan, ama uymadı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-xcartuning-pacalik-hzr-sari-buyuk-101652616/detay/

ARKADAŞLAR BEN STANDART PAÇALIK ALDIM VE KAPORTACILARDA BULUNAN FÖN MAKİNASI GİBİ ALET İLE ISITARAK TAKACAĞIM YERİN ŞEKLİNİ VERDİM VE SABİTLEDİM FİATIDA DÖRT ADETİ 20 TL CİVARINDA

yollayolla' Alıntı:
ARKADAŞLAR BEN STANDART PAÇALIK ALDIM VE KAPORTACILARDA BULUNAN FÖN MAKİNASI GİBİ ALET İLE ISITARAK TAKACAĞIM YERİN ŞEKLİNİ VERDİM VE SABİTLEDİM FİATIDA DÖRT ADETİ 20 TL CİVARINDA

Güzel bir uygulama yöntemi. Denemek gerek. :smiley:

uygulamanın başarılı olduğunu düşünüyorum ,
uygulama ile ilgili biraz daha net bilgi ve uygulama sonrası görüntü resimini koyabilirmisiniz ,eminim ki çoğu arkadaş uygulamak isteyecektir , saygılarımla

20 lıraya aldınız pacalıkları nerden aldınız acaba internetten mı yoksa sanayıden mı

sanayiden parçacılardan aldım standart tip

IMG_1559.JPG

IMG_1560.JPG

IMG_1561.JPG

IMG_1562.JPG

IMG_1563.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR