Arama sonuçlarınız

1. A

defender seçmek

Ynt: defender seçmek dogrudur fakat bilinmeyen motor ve şanzıman ölü durumdaydı yoksa o fiyata alma ihtimaliniz olamaz bizden önceki sahibi gavur dağına çıkarken hararet yaptırmış üst kapağı çatlatmış ve araçta ne motor ne fren ne şanzıman ne turbo kalmış hepsi kavrulmuş ilana dikkat ederseniz...

2. A

defender seçmek

Ynt: defender seçmek ilgilenirseniz benim aracım ortak aldık abimizin galeri sitesine koyduk şanzıman ve motor yeni yapıldı komple yenilendi sadece test için kullanıldı gerçek alıcıysanız pişman olmazsınız gelip bakabilirsiniz araç iki hafta önce istanbul maslak otosanayideki oktay usta...
  3. A

Defender Çıkma Parçalar

Ynt: Defender Çıkma Parçalar bir cevap yokmu ahmet bey.

4. A

Defender Çıkma Parçalar

Ynt: Defender Çıkma Parçalar ahmet bey bana sadece şanzım lazım mümkünse sadece şanzıman için fiyat istiyorum.mail adresime telefon numaranızı yazarsanız konuşabilirizde böyle biraz uzun sürecek )) mdirican@ekolay.net
  5. A

Defender Çıkma Parçalar

Ynt: Defender Çıkma Parçalar ahmet bey lt77 şanzıman duruyorsa hem durumu hakkında bilgi hemde fiyat almak isterim.

6. A

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur mailinizi aldım çok teşekkür ederim özay bey.

7. A

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur selamlar bende 2.5 düz dizel için mail rica ediyorum. muratdiricann@hotmail.com

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,750
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR