Arama sonuçlarınız

1. remre

Türkiye'den Amerika'ya Karayoluyla Arabayla Gitme Hayali.

Ynt: Türkiye'den Amerika'ya Karayoluyla Arabayla Gitme Hayali. 1000-1500 TL ye kafkasyayı zor geçersiniz... araç fazla yakmasada, rus yetkililer biraz fazla yakıyor.. haritada görünmüyor ama hasbelkader kazakistana falan girerseniz masrafları x2 eklemeniz gerekir..

2. remre

Araç Üstü Çadır Isıtma Sistemi

Ynt: Araç Üstü Çadır Isıtma Sistemi sistem çok güzel ve kullanışlı.. tecrübelerinizi ve bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkürler.
  3. remre

Araç Üstü Çadır Isıtma Sistemi

Ynt: Araç Üstü Çadır Isıtma Sistemi güzel sistem.. tebrikler aslında su kazanı su giriş-çıkışları arasında kot farkı olması sistemin daha düzgün çalışmasını sağlayabilir. yani sıcak su çıkışı kazanın üstünden, soğuk su girişi kazanın altından olduğunda (kazan içerisi görünmüyor büyük bir...

4. remre

2013 Suzuki Jimny

Ynt: 2013 Suzuki Jimny Bundan iki yıl önce sorsanız, küçücük garip bir araç derdim ama bir kere bindim (kullanmadım bile!) ve şimdi gözüm başka 4x4 görmüyor desem yeridir.. gün geçtikçe daha da hoşuma gidiyor, inşallah en kısa zamanda almak istiyorum..
  5. remre

Hangi Dağ Botu

Ynt: Hangi Dağ Botu cehalet başa bela.. siteyi araştırınca neler neler çıkıyor! http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2147.0 okudukça sis perdesi aralanıyor, kendimi aydınlanmış hissediyorum :)

6. remre

Hangi Dağ Botu

Ynt: Hangi Dağ Botu malesef vibram tabanlar kayıyormuş.. bende siz söyleyince araştırdım da öğrendim.. genellikle ıslak zeminlerde kullanacağımdan dolayı güvenli bir bot istiyorum.. hayırlısı bakalım, araştırmaya devam.. (ama yine de j.wolfskin deviator görünüşü ve fiyatı açısından listemde...

7. remre

Hangi Dağ Botu

Ynt: Hangi Dağ Botu suayip bey merhabalar, JACK WOLFSKIN bot boynerin her şubesinde varmıdır acaba? Ben istanbul'da ikamet ediyorum ve bu botu araştırmıştım, çok da hoşuma gitmişti.. aslında deviator ve backpacker arasında kararsızdım ama şimdi indirimde olduğunu öğrenince sevinmedim desem...
  8. remre

ÇADIR YERİNE KALICI BİR KULUBE NASIL OLMALI.

Ynt: ÇADIR YERİNE KALICI BİR KULUBE NASIL OLMALI. merhabalar; öncelikle barınak yapılacak yerde hangi doğal şartlara maruz kalacağınız önemli.. mesela normal şartlarda hafif bir barınak yapılabilir tabi ama kar yağışı düşünüldüğünde çatısının sağlam olması gerekebilir.. çadır gibi katlayıp...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri