Arama sonuçlarınız

1. A

Sarajevo - Niş Yolu

Ynt: Sarajevo - Niş Yolu selam, aynı yolu bende gittim saraybosna - niş arasını genius arkadaşımızın dediği rotayı kullandım. ben geçerken kıştı ve yollar aşırı karlı buzlu olmasına rağmen sıkıntı çekmedim. özellikle saraybosna - vişegrad arası abanta gittiyseniz eğer yol abantın yolu gibi...

2. A

Kendi Aracımla Avrupa Turu, Yol Arkadaşı Arıyorum !!!

Merhabalar ismim Ahmet, Antalyada ikamet ediyorum. Turizmde çalışmamdan dolayı aralık, ocak, şubat, mart aylarında yeterince boş vaktim olduğu için avrupa gezisine çıkcağım. gezi planım kabaca balkanlar, avusturya, almanya, hollanda, norveçe kadar gidiş, oradan da dönüş isveç, danimarka...
  3. A

doğu avrupa gezisi

Ynt: Doğu Avrupa Gezisi eniştemin aracıda kredili hatta bir öncekide kredili idi hala çıkış yapıyor hiçbir evrak vs almadı sadece sigorta bu kadar

4. A

Karayoluyla Türkiye-polonya Yolculuğumuz İçin Yardım

Ynt: Karayoluyla Türkiye-polonya Yolculuğumuz İçin Yardım sınır içindeki işlemlerden başlayayım, ilk önce Türk tarafında ilk giriş gişesinde araç plakanızı işleyecekler ve buyurun geçin diyecekler sadece plakanızı tekrarlamanızı istiyorlar evrak vs yok. sonra pasaport kontrolü bunu polis...
  5. A

Ynt: Karayoluyla Türkiye-polonya Yolculuğumuz İçin Yardım merhaba tekrardan, tifa arkadaşımız da gayet güzel bilgiler paylaşmış, dediği gibi önceden kalabileceğiniz yerler hakkında önceden bilgi edinin. varmak istediğiniz yer ve olur ya her türlü ihtimale karşı 2 -3 saat öncesi olan şehirlerde...

6. A

Ynt: Karayoluyla Türkiye-polonya Yolculuğumuz İçin Yardım Merhaba, bazı biligiler paylaşabilirim sizinle. balkan ülkelerini 3 kez gezmiş ve ayrıca bulgaristan doğumlu biri olarak söyleyebilirimki Bulgaristan artık eskisi gibi rüşvet olaylarını bırakmış durumda çünkü avrupa birliği çok fazla...

7. A

Araç ile Bulgarsitan - Sırbistan - Bosna Hersek - Hırvatistan - Karadağ - Arnavutluk - Makedonya

Ynt: Araç İle Bulgarsitan - Sırbistan - Bosna Hersek - Hırvatistan - Karadağ - Arnavutluk - Makedony Arnavutlukta aslında çok sıkıntı yok ama dili çok farklı insanlar diğer balkan ülkelerindekinden daha kaba görünüyor ama içli dışlı olmadan kötü olduklarıda söylenemez. ama her yerde polis var...
  8. A

Araç ile Bulgarsitan - Sırbistan - Bosna Hersek - Hırvatistan - Karadağ - Arnavutluk - Makedonya

geri kalanınıda yazdım ancak siteyi pek kullanmayı beceremedim bu yüzden mesajmış gibi göründü.

9. A

Merhaba arkadaşlar, size yapmış olduğum balkanlar gezi notlarımı aktarmak istiyorum. Tura çıkmadan önce diğer arkadaşların paylaştıkları bilgilerde benim işime çok yaramıştı, umarım sizlerde faydalanabilirsiniz. Öncelikle belirtmek isterim ki bu turu iki kez yaptım biri ablamla beraber tur...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri