Arama sonuçlarınız

1. Enes Yetim

Romantische Straße Rotasında 2012

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 Hohenswangau şatosu gezinin en beğendiğim yerlerinden biriydi.Şatonun penceresinden bakınca Alp'lerin sularından ortaya çıkmış güzel bir göl manzarası vardı.En önemlisi de şatonun tarihiydi.Şatonun tarihini anlatan rehberden İngilizce anladığım kadarıyla...

2. Enes Yetim

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 Tunay teyze yorumunuz için size de teşekkür ederim.Karikatürlerim ve yazım devam edecek.
  3. Enes Yetim

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 Tugay amca yorumunuz için size teşekkür ederim.İsterseniz bana KAPİF'in internet sitesinin adresini verebilirsiniz.

4. Enes Yetim

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 Levent amca size de teşekkür ederim.Ben babama kampta bulaşıkları yıkamada ve vb. işlerde yardım etmeyi seviyorum.Türkiye İzcilik Fedrasyonu'nun etkinliklerine de bakıcağım.Karikatür ve gezi yazıma da devam edeceğim.
  5. Enes Yetim

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 Hüseyin amca bence en tecrübeli karavancılardan biri sizsiniz ve size teşekkür ediyorum.Karikatürlerimi yazmaya ve gezi ile ilgili düşüncelerimi aktarmaya devam edeceğim.Yazılarıma kendim çektiğim fotoğraflarımı da koyacağım. :)

6. Enes Yetim

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 :)

7. Enes Yetim

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 Teşekkür ederim Buradada yorgunluktan uyuya kalmış bir karavancı
  8. Enes Yetim

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 Bu sene yaptığımız gezide kardeşimle ben çok yorulduk.Ben karikatür çizmeyi çok seviyorum.Karavanla gezmekten yorulan bir çoçuk çizdim. Babamın yardımı ile sayfaya koyuyorum...
  9. Enes Yetim

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 Herkese merhaba ben Enes Berk Yetim, yazımı yazmadan önce kendimi tanıtayım diye düşündüm.12 yaşındayım ve karavancılıkla ilgili duygu ve düşüncelerimi belirtmek için bu yazıyı yazıyorum.Öncelikle karavancılık denince aklıma ilk gelen şey yardımlaşma ve...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri