Arama sonuçlarınız

1. S

Dacia Duster Kronik Sorunlari

Ynt: Dacia Duster Kronik Sorunlari Aynı zırıltı tarzı ses bende de var. Arka cam ile ilgili gibi geliyor bana.Ya cam üzerindeki stop lambası yapıyor ya bagaj kapağı plastiği ya da başka bir şey.

2. S

Duster İç Mekan Sesleri

Ynt: Duster İç Mekan Sesleri O zaman bu güzel bir haber.İçim ferahladı birden diyebilirim.Yoksa,biz bu araçlarla bozuk zeminli yollarda zevkini çıkararak dolaşmaya hasret kalırdık.Haber için teşekkürler Güray hocam. :) Konu ile ilgili bilgilendirmelerinizi bekleyeceğiz.
  3. S

Duster'dan gelen sesler

Ynt: Duster'dan gelen sesler İlk başlarda,ben de bu kalkışlardaki vites geçişleri sırasındaki tok sesten rahatsız olmuştum.Ama zamanla alıştım.Hatta sinir bozucu bir ses olmadığı için hoşuma gitmeye başladı bile diyebilirim. ;) Yani Duster'ların hepsinde görülen,sorun olmayan normal bir durum.

4. S

Duster İç Mekan Sesleri

Ynt: Duster İç Mekan Sesleri Güray Hocanın bahsettiği durum aynen bende de var.Arabam 110 bg. 4x4 Laurette 3500 km.de Bu durum yaklaşık 2000 km.lerdeyken dikkatimi çekti.Bozuk yollarda düz giderken herhangi bir sıkıntı yokken,yine sert zeminli bozuk yollarda 20-30 veya 40 km/ hızlarda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri