Arama sonuçlarınız

1. ozdemirbrs

JİMNY KULLANANLAR TAVSİYENİZİ BEKLİYORUM..

Ynt: JİMNY KULLANANLAR TAVSİYENİZİ BEKLİYORUM.. sevgili ekim utku kardeşim benimde 1,3 jlx mt aracım var. aracım off road donanımlı olup hem sehir içi hemde arazide rahatlıkla kullanıyorum. şehir içi kullanım yaklaşık 100 km de 9- 10 lt tüketimi arazı sartlarında 12-15 lt aracında oluyor...

2. ozdemirbrs

Suzuki Jimny Modifikasyon Yardım

Ynt: Suzuki Jimny Modifikasyon Yardım kemal kardeşim gerçekten tampon güzel olmuş hatları araça cuk diye oturmuş fakat tamponun üzerinde sisleri bağlı oldugu boru ön panjuru kapatmış borusuz olaydı daha mı güzel olurdu veya boru farların yanlarından başlasaydı ön panjuru vurgulanırmıydı...
  3. ozdemirbrs

Suzuki Jimny Ön Tampon Yapımı ve Vinç Montajı

Ynt: Suzuki Jimny Ön Tampon Yapımı ve Vinç Montajı evet arkadaşlar ön tampon serüvenini bir solukla ve mutluluk içinde okudum. mutluluk içinde diyorum bu tamponun bağlı oldugu jimnyi erdem kardeşimden 2012 nisan ayında devraldım okurkende kıpır kıpır oldum tamponun imalat aşamasında...

4. ozdemirbrs

Vİtara JLX Yol Bilgisayarı

Ynt: Vİtara JLX Yol Bilgisayarı evet mehmet bey sabırsızlıkla bekliyorum eminim güzel şeyler çıkacak merakla bekliyoruz size kolay gelsin..
  5. ozdemirbrs

Vİtara JLX Yol Bilgisayarı

Ynt: Vİtara JLX Yol Bilgisayarı slm arkadaşlar.. Bir ay önce aldığım 2007 suzuki jimny 1,3 JLX MT (off road donanımlı) olan aracımın. standart yapısında devir , ana km bilgisi, A ve B günlük km sayaçın dışında veri göremedim. diğer güncelde kullandığım ford fiestada yol bilgisayarın olması...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri