Arama sonuçlarınız

1. S

Yeni Kanunlar Ve Değişiklik Projeleri Hakkında

Ynt: Yeni Kanunlar Ve Değişiklik Projeleri Hakkında TUV ruhsata işlenmiş bir motor için, bir sonraki muayenede tekrar proje istemeye hakkı var mı?

2. S

Motor Atma , Hidrolik Direksiyon Takma Devri Sona Erdi !!!

Ynt: Motor Atma , Hidrolik Direksiyon Takma Devri Sona Erdi !!! peki daha önce motor atılmış ve muaynede geçen araçların durumu ne olacak?
  3. S

Duster Yakıt Lambası Yandıktan Sonra.....

Ynt: Duster Yakıt Lambası Yandıktan Sonra..... pompa eski arabam 206 da vardı.

4. S

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım ücretleri Mersinde yim 9 ekimde 20.000 bakımını 325 tl yaptırdım.
  5. S

Dacia Duster´a En Çok Hangi Renk Yakışıyor? ANKET

Ynt: Dacia Duster´a En Çok Hangi Renk Yakışıyor? ANKET bence beyaz macera paketi ile cok daha farklı görünüyor.

6. S

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Ahmet Bey çok güzel olmuş. Sepet ve tepe lambalarını nereden temin edebiliriz.

7. S

Arka Sol Pencere Otomatiği

Ynt: Arka Sol Pencere Otomatiği benim aracımı 2011 ekim ayında akdım benimkinde işiklar yanıyor.
  8. S

Dusterime Çarptılar

Ynt: Dusterime Çarptılar geçmiş olsun
  9. S

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi saygısızlıkla karşılamayın sorumu yüksek devirli mi kullanıyorsunuz aracınızı 2000-2500 arası vites değişimi ve mümkün olduğu kadar ani fren yapmaz iseniz yakıt tüketiminizin düşmesi gerekir.

10. S

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Mersin'de yaşıyorum 4x4 110 dci var araba su an 14.000 şehir içinde her gün toplam 14 km yol yapıyorum yakıt tüketimi 6.5 km. arabam 10.000 kadar 7.0 yakıyordu şehir içinde 10.000 sonra tüketim düşeceğini düşünüyorum

11. S

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Aracınız 10.000km den sonra daha az yakmaya başlıyacak.
  12. S

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) mesafe olarak 140 km 4x2 giderken ki değerler .

13. S

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) aracım 14.000 de Mersin-Susanoglu tabiki bunun dönüşü de var toplam ortalama 140 km ortalama yakıt tüketimi 5,3lt/100
  14. S

Otomatik Kapı Kilitleme

Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme merhaba Lantirn, Bakımyurdu cad no:147/a Seyhan. tarif etmek gerekirse Adana Emniyet müdürlüğünün hemen yanında.
  15. S

Otomatik Kapı Kilitleme

Ynt: Otomatik Kapı Kilitleme azazil33, gürsoy oto yapamaz ise Adana'da Gezerşen oto yapmakta ben orada yaptırdım.

16. S

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi merhaba forum yeni takip etmeye başladım 14.09.2011 tarihinden beri duster kullanıcısıyım. 1.5 dci 4x4 110 bg laureate look paket beyaz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri