Arama sonuçlarınız

1. B

Samurai Arka Stop Camları

merhaba arkadalar samurai arka stop camlarını değiştiricem elinde olan yada bilen varsa lütfen cvp yazsın saygılar...

2. B

samurai arka stop camları 15 tl

Ynt: Samurai Arka Stop Camları 15 Tl konu eskı tarihli ama belki bir umut sormak ıstedım ??? elınızde varsa bende çift olarak almak istiyorum.
  3. B

Samurai Cam Fitili

Ynt: Samurai Cam Fitili

4. B

Samurai Cam Fitili

merhaba arkadaşlar suzuki samurai 98 model aracımın cam fitileri bayabi kötü camı cızme noktasında değiştirmeyi dusunuyrm piyasadaki hangı model aracın fitileri benımkine uyar ?
  5. B

Marş Sıkıntısı

Ynt: Marş Sıkıntısı anlatıklarınızın hepsi dogru sonuç olarak takılan volant dişlisinin dişimi kırık yada uyumsuz dişmi var?

6. B

Marş Sıkıntısı

Ynt: Marş Sıkıntısı Çorludayım olabilir bi bakmakta fayda var teşekkürler

7. B

Marş Sıkıntısı

Ynt: Marş Sıkıntısı Aman abim ya öyle bişey olmamıştır insallah volant dişlisi sökmek demek motordu sanzumandı eyvah diyorum :))
  8. B

Marş Sıkıntısı

Ynt: Marş Sıkıntısı volant dişlisini kendım ve ustada dahıl beraber kontrol etık ne diş kırıgı nede başka birşey vardı parcada sorun yoktu. aküde yeni. Ama nasıl oluyorsa bizim corludakı ustalarımız bunu cözemiyor ufacık bır sorun ama yapılamıyor malesef..... yazık dıyorum ben.
  9. B

Marş Sıkıntısı

Ynt: Marş Sıkıntısı merhaba arkadaşlar öncelikle ilgi ve alakanıza çok teşekkürederim. Sorun bencede volant dişlisi ama anlamadıgım kısım dişli cıkma değil, yeni parca aldım daha yeni olan malzeme diş kıramaz herhalde diye düşünüyorum. Aldıgım dişli eski dişliyle aynıydı ( usta baktı ) Ben bu...

10. B

Marş Sıkıntısı

Ynt: Marş Sıkıntısı cevapınız için teşekkürler cayk sesınden sonra marş almıyor yanı cayklamaya devam edıyor vitesi 5 takıp debriyaja basmadan hareket edınce tekrardan marş yapınca calısıyor.. ustalar isyan eti mlsf....

11. B

Marş Sıkıntısı

aracımın marş sorunu var sanayıde göstermedıgım elektrkcı kalmadı volant dişlisi- marş dişlisini değiştrdim yıne sorun 7-8 mars sonra cayyk sesını verkmekte bunun cözümünü bilen arkadaslar varsa yardımlarını beklıyorum ıyı aksamlar
  12. B

Merhaba Arkadaşlar

merhaba arkadaşlar ismim hakan 98 model samurai aracımla aranızdayım:)

13. B

samurai parca !

Ynt: samurai parca ! kemal bey ilginize teşekurederım burçları istanbuldan aldım... keşke buralardada sizin gibi suzuki lerden anlayan ustalarımız olsa..
  14. B

samurai parca !

Ynt: samurai parca ! Arkadaslar lütfen yardım edın bulamıyorum bu burcları!!!
  15. B

SUZUKİ SAMURAİ HARD TOP

Ynt: SUZUKİ SAMURAİ HARD TOP harıkaaa olmus keşke daha önceden haberım olsaydı hıc dusunmeden alırdım...

16. B

samurai parca !

Ynt: samurai parca ! fıyat bı guzelık yokmudur bı pazarlık payı olsun 13 tane alıcam sonucta.. tel no verırımısınz?
  17. B

samurai parca !

herkeze merahaba aracımın denge kola burclarını değiştiricem fakat bulundugum yerde bu parcaları bulamıyorum bilen kişiler yardım ederse cok sevınrım..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri