Arama sonuçlarınız

1. mrtdem05

2004 Grand Vitara Lastik, Sepet, Lpg, Park Sensörü, Sis Farı Vs.

Ne zamandır ilgilenemedik, araca yaptığım son eklemelerle birlikte resimleri göndereyim artık. Önlere hellalar geldi, arkaya led aydınlatma, stickerlar, ve olmazsa olmaz BF 'ler. Ama nazar boncuğu şart, gözler üstümüzde

2. mrtdem05

Sorma kardeşim, onu eklemeyi unuttum. Çok abartmadan gerekli yerlere çıkartmalar gelecek Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  3. mrtdem05

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

4. mrtdem05

Şu an aracı getle 3cm yükselttim. Tavana sepet takdım. Cam filmleri orta siyah film. Bordo araçta film şart. Park sensörü tamam. (Araç evin 2.aracı ve hanım kullanıyor) 4, 5 aydır benzinli binmeme rağmen yeni lpg takdırdım. Hella araştırmam devam ediyor. Uygun fiyatlı bir bf 225 75 16 araştırmam...
  5. mrtdem05

2004'de Araç alınır alınmaz krem deri yapılmış ve öne domuzluk, yanlarada maşpiyerler takılmış. Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

6. mrtdem05

Önceki araçlarıma standart bindim. Bunca vitara tecrübesinden sonra bu orjinal makineye ufak ufak bişiler yapmak istiyordum. Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

7. mrtdem05

Aracımı alalı birkaç ay oldu. Arada bi disco v8 fiyaskosundan sonra 3'üncü vitaram. Aracın hikayesi uzun. Kısaca 2014 de bu araç 28bindeyken almak için anlaştık ama aracı satmaktan vazgeçen arkadaşın, babasından bu yıl 33bindeyken almak nasip oldu. Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
  8. mrtdem05

2004 Grand Vitara ve diğerleri.. Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
  9. mrtdem05

Jimny Ilk Izlenimler

5335176205 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. mrtdem05

Jimny Ilk Izlenimler

Jimny mi satıyoruz Burdan arayan arkadaşlara daha da yardımcı olurum Saygılar Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11. mrtdem05

Jimny Ilk Izlenimler

Bir de Kayseri'de Bi jantcı var. Olur mu tam bilemediğim için talip olmadığım uygun bir jant var. İstersen Bi bakıverin Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. mrtdem05

Jimny Ilk Izlenimler

Bulamadım abi Ve vazgeçtim Yanılmıyorsam eBay ya da Amazon'da tam istediklerim var ama maliyetli Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13. mrtdem05

Prado Almaya Adım Adım

Sayın knni Hayırlı olsun. 2005 model tercihi 5 ileri şanjumandan sanırım Genel kullanımda ve özellikle şehiriçi Kayda değer Bi fark var mı?? Deneyimlerinizi anlatırsınız sevinirim, Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  14. mrtdem05

Prado Almaya Adım Adım

1 yıl geçti; Ve artık durum o ki, 200Bin altı Prado ları 70 Civarı almak hayal oldu sanırım, Ama 80 Den yukarı da verilmez.. Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. mrtdem05

Jimny Ilk Izlenimler

Aynı endişeleri duyarak aldım, benim işimi fazlasıyla gördü, endişeniz yersiz Sent from my iPhone using Tapatalk

16. mrtdem05

Jimny Ilk Izlenimler

Konsantre Pas Sökücü Ürün Fiyatları OK-151 Ben bu ürünü istedim, 5ltlik, ama bayaa fazla, bence 1,5 lt. Birçok işinizi halleder. Sent from my iPad using Tapatalk
  17. mrtdem05

Jimny Ilk Izlenimler

Onu da sen anlat kardeş.. Paylaşımlarını bekliyorum.. Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. mrtdem05

Jimny Ilk Izlenimler

Fiyat olarakda, sıfırı 60 tl. Kaydedeğer artıları yanılmıyorsam, ESP ve traction control var. Kasadaki farklar belli zatı. 2012 de bu kasaya geçti, sadece kasa ama. Tertemizine 45-50 arası. 2012 öncesine ve tertemizine 40-45 bana mantıklı gelmişti. Zaten model yılı, km ve hırpalanma durumuna...

19. mrtdem05

Jimny Ilk Izlenimler

Liteon, sizi mütevazı bir araç ister gibi hissettim, Jimny orjinal haliyle gayet mütevazı bir araçtır, ama içinde sizi doğa gezilerinin ötesine götürebilecek bir alt yapısı vardır. Hayatım boyunca hep fazlasını aliimde , ihtiyaç olmazsa kullanmam diye düşünmüşümdür. Tabii maddi olarak bunun...
  20. mrtdem05

Jimny Ilk Izlenimler

Yine bu arada torpidodan gelen sesin kaynağını buldum, araca park sensörü takılıydı aldığımda. Muhtemelen öne gösterge koymak için çektikleri kabloyu pek iyi geçirememişler ve torpidonun oturmayan tırnaklarıda bu sese sebep oluyordu. El atamadım, şimdilik kenarlara çift taraflı bant sıkıştırıp...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,577
Kaydolan Son Üyemiz
suyesili

SON KONULAR

Geri