Arama sonuçlarınız

1. M

ön süspansiyon

100mmlik yaylı ön süspansiyonum var ama yeteri kadar girmiyor yaklaşık 6 cm giriyor nedeni nedir nasıl düzeltilir düzelirmi ? yada ilk başta 10luk yağ döktüğüm için olabilir mi ?

2. M

ayakkabı(bot) ve mont

Ynt: ayakkabı(bot) ve mont önerileriniz için teşekkürler ohzman :) sizin söylediklerinizi almaya karar verdim :) tommycan içinde arayış içindeydim ve konuyu açtıktan sonra bulabildim ve bazı ürünlerin f/p açısınden yeterli olmadığı için yardım istedim
  3. M

ayakkabı(bot) ve mont

Ynt: ayakkabı(bot) ve mont teşekkürler :) ama bot olarak yds'nin bu modelini almayı düşünüyorum :) http://www.ydsshop.com/?urun-83-MORAINE-GTX.html mont olarakta The North Face Upland Jacket (sizin önerdiğiniz) veya http://www.adrenalinoutdoor.com/Zajo-Tundra-Softshell-Ceket_5354.html#0 (Zajo...

4. M

ayakkabı(bot) ve mont

abilerim ablalarım kışın azda olsa bisiklet turları yapmayı planlıyorum çadırlı ve bisiklet üstündeyken yağmur yağarken beni kuru tutucak ve azda olsa nefes alabilir mont arıyorum ayrıyetten su geçirmeyen nefes alabilir bot arıyorum ve kışın karda sıcak tutucak bütçem 200-300 tl (her ürün için)
  5. M

Türk Outdoor Ekipmanları Üretim Firmaları

Ynt: Türk Outdoor Ekipmanları Üretim Firmaları High Mountain sitesini verebilirmisiniz ?

6. M

Kırklareli-Dubnisa kampı.

Ynt: Kırklareli-Dubnisa kampı. 25 kasım pazar günü kırklarelide bisiklet yarışı var ilgilenenlere duyurulur :) ayrıntılı bilgi için www.facebook.com/HyronicS ekleyin :)

7. M

Kırklareli-Dubnisa kampı.

Ynt: Kırklareli-Dubnisa kampı. gerçekten çok kıskandım :) güzel günler geçirmişiniz kullandığınız ekipmanlar ile ilgili yorum yapabilirmisiniz ?
  8. M

kış kampında giyim

Ynt: kışın giyim teşekkürler :)
  9. M

kış kampında giyim

kışın giyim çok fazla detaya girmeden kışın neler giyilmesi hakkında bilgi verirmisiniz ? dış kat orta kat iç kat

10. M

Çadır Seçimi

Ynt: Çadır Seçimi husky bird :)

11. M

Antalya'da Kamp ve 18 Yaş Sorunsalı

çıkmaz diye düşünüyorum :) bende 14 yaşındayım ekipmanları toplamaya çalışıyorum işte :)
  12. M

salcano 212hd nicin tercih edilmeli ya da edilmemeli

Ynt: salcano 212hd nicin tercih edilmeli ya da edilmemeli hd yerine v fren tercih etseniz daha iyi olur diye düşünüyorum v fren tercih etmelisiniz bisiklet olarakta sedona 701 711 tercih etmelisiniz diye düşünüyorum :)

13. M

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu H.g :) diğer arkadaslara yazamadım sizde h.g :)
  14. M

10 Günlük Avrupa

Ynt: 10 Günlük Avrupa H.g :)
  15. M

Kadro

Ynt: Kadro abi senide baya meşgul ettim k.b son bir soru sorucam kron xc 250 carraro 812 kadrolarından hangisi daha iyi ?

16. M

Kadro

Ynt: Kadro hangisini seçerdiniz peki ?
  17. M

carraro 812

Ynt: carraro 812 katalog rengi başka renk yokmuş :) şimdiden h.o
  18. M

Kadro

Ynt: Kadro teşekkürler :)

19. M

Kadro

Ynt: Kadro hmm özelden link atarmısınız nasıl ulaşabilirim o yazıya peki siz hangisini tercih edersiniz ?
  20. M

Kizlyar Knives (BERKUT MODELİ AVCI BIÇAĞI )

Ynt: Kizlyar Knives (BERKUT MODELİ AVCI BIÇAĞI ) çok güzel bıçak h.o :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

SON KONULAR

Geri