Arama sonuçlarınız

1. turkerakm

forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar İkaz ışığını söndürdük belki benzinden kaynaklanan geçici bi durumdur diye ama şimdi tekrar yandı :-[

2. turkerakm

forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar

Ynt: forester motor arıza ikaz lambası hangi nedenlerden yanar Bende 2004 benzinli (lpg yok) forester'da da aynı ikaz ışığı yandı. servis oksijen sensörü dedi.
  3. turkerakm

Forester için Lastik Yardım..

Ynt: Forester için Lastik Yardım.. Kazasız belasız kullanın işallah. İyi alışveriş olmuş.

4. turkerakm

Ynt: Forester için Lastik Yardım.. Çok iyi fiyatmış. Bana Subaru Bursa yetkili servisi 320 TL fiyat çekti. Sakıncası yoksa yazabilir misiniz ben de ordan almak isterim.
  5. turkerakm

Ynt: Forester için Lastik Yardım.. fiyat nedir acaba?

6. turkerakm

BFGoodrich kullanıp da memnun olmayan kimseye rastlamadım. Bi arkadaşım Defender'ına takmıştı. Forester'da nasıl olur bilmiyorum.

7. turkerakm

sanırım benim de tercihim Yoko a/t den yana olacak.
  8. turkerakm

Peki aksi durumda sizin önereceğiniz ne var? Veya Yokohama'ya alternatif? Nokian, Continental vs? Özellikle Nokian hakkında yorumlar hep olumlu.
  9. turkerakm

Evet sanırım benim de tercihim yokohama geo a/t 215x65x16 olacak. Bu arada Bayraktar Ankara'da kampanya yapmışlar. Yokohama kış lastiklerinde 3 alana 1 lastik bedava ::) Fakat ben şu sözümona 4 mevsim denenlerden alacağım.

10. turkerakm

İyi günler, Hangi lastiği seçtiniz acaba? Fotoğraftaki aracı alarak ben de Subaru ailesine katıldım ve lastik seçiminde sizin gibi kararsızlık yaşıyorum. ???

11. turkerakm

2005 Forester soru

Ynt: 2005 Forester soru Haklısınız, biraz fantezi bi iş olduğunun farkındayım.. En mantıklısı temiz bi 2005 model ilanı beklemek :)
  12. turkerakm

2005 Forester soru

Ynt: 2005 Forester soru Forester'cı arkadaşlardan cevap verebilecek kimse yok mu acaba? direksiyonun devir & dönüş miktarı, akslara aktarımı vs gibi konularda herhangibir etkisi olur mu yoksa hiçbir fark olmaz mı?

13. turkerakm

2005 Forester soru

İyi günler, 2004 Forester'a 2005 direksiyonu takılabilir mi acaba? :-\ Takılırsa herhangibir handikapı olur mu? Değerli yorum ve cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.. :D
  14. turkerakm

Bisiklet Önerisi ...

Ynt: Bisiklet Önerisi ... giant mı scott mu ben de bilemedim, kararsızım.. en iyisi biraz daha araştırmak ;D genel yorumlarda denen şu: "başlangıçta iyi bir kadro alırsanız daha sonra upgrade edebilirsiniz" linkteki kadronun sonradan upgrade için uygun olduğunu düşünüyorum.. katılır mısınız?
  15. turkerakm

Bisiklet Önerisi ...

Ynt: Bisiklet Önerisi ... arkadaşlar linkteki bisikleti almayı düşünüyorum.. yorumlarınızı bekliyorum.. boyum 1.80 kilom 82.. sizce hangi ebatlarda seçim yapmalıyım.. şimdiden teşekkürler.. http://www.erdoganlarbisiklet.com/v2.0.2/bisiklet/scott-2010-scott-scale-60-xs-s-m-l.html

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri