Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Şanzımanda Sona Geldik :)
Saniyide işin detayına çok inmedim açıkçası. Bir cumartesi sabahının ve ustanın hallettik mert sıkıntı yokmuş demesinin mutluluğuyla uçuverdim ordan. ama ilk gidişimde sorucam belki yararlı bilgiler çıkar
Selamlar herkese.
Uzun zamandır vites geçişlerinde sorun yaşıyordum zaten.
Zor geçiyordu 1 ve 2 ye.
Artık çook ama çok zor geçmeye başladı. Kalkarken vites yerinden zangır zangır oynuyor ve tak tak seslerle kalkıyorum.
Vites atıyor sürekli.
Sanırsam şanzıman artık bitti :) Daha iyi...
Ynt: CJ5 Motor numarası sorunu
Evet şuanda burası direksiyon tarafı. Yani araca önden bakıyo olsanız sağ tarafta kalıyor. ozaman bide yarın diğer tarafı kontrol edeyim sağolun gece gece dert oldu
Selamlar herkese
Aracı yeni aldım sayılır. Haftaiçi muayneye gidicem ve motor numarası kafama takılınca açtım kaputu motorun üstünde bu 7 haneli numarayı buldum
Ama ruhsatta motor numarası olarak NTRB ile başlayan 7 haneli bir kod var.
Acaba doğru yeremi bakıyorum. Eğer numaralar farklıysa...
Haftaya elektrik tesisatı sıfırlama işlemine başlanacak bostancıda :)
Umarım tüm sıkıntılarımı yavaş yavaş halledip muaynemide hakkıyla verip keyfini çıkarmaya başlayacağım
bu beni rahatlattı :)
çok sağolun.
eğer muayne tavsiyeleriniz varsa " şuna kesin baktır sıkıntı çıkartırlar! " tarzında, çok yardımı dokunacaktır.
birde şöyle bir sorum var. araç ruhsatta arazi aracı olarak gözüküyor ama muayne randevusu alırken araç cinsinde arazi aracı yok. hangi türü...
Selamlar,
aranıza yeni katıldım. artık 78 model bir cj 5 sahibiyim
Fotoğraflarını en yakın zamanda paylaşıcam fakat birkaç sorum var.
haftaya muayneye gidicem.
şu anda muaynede sıkıntı çıkaracak etkenler sinyaller ve kemer sorunu olarak gözüküyor.
sinyalleri bir elektrikçide yaptırabilirim...