Arama sonuçlarınız

1. mertgp

Şanzımanda Sona Geldik :)

Ynt: Şanzımanda Sona Geldik :) Saniyide işin detayına çok inmedim açıkçası. Bir cumartesi sabahının ve ustanın hallettik mert sıkıntı yokmuş demesinin mutluluğuyla uçuverdim ordan. ama ilk gidişimde sorucam belki yararlı bilgiler çıkar

2. mertgp

Ynt: Şanzımanda Sona Geldik :) Hiç bişeyi yokmuş :) Birkaç conta tamiriyle tertemiz bir kullanış keyfi :)
  3. mertgp

Selamlar herkese. Uzun zamandır vites geçişlerinde sorun yaşıyordum zaten. Zor geçiyordu 1 ve 2 ye. Artık çook ama çok zor geçmeye başladı. Kalkarken vites yerinden zangır zangır oynuyor ve tak tak seslerle kalkıyorum. Vites atıyor sürekli. Sanırsam şanzıman artık bitti :) Daha iyi...

4. mertgp

78 Muhtar :)

Ynt: 78 Muhtar :) metinizi çok duydum ama anadolu yakasında var bi ustam sağolsun :) avrupa yakasına yolum düşerse uğruyacağım yerlerin başındasınız
  5. mertgp

Ynt: 78 Muhtar :) Anam arabamın eski hali :) Nasıl buldunuz bunları :) Evet lpg tankı koltukların altında. Fotoğraflarını çeker paylaşırım.

6. mertgp

CJ5 Motor numarası sorunu

Ynt: CJ5 Motor numarası sorunu Motorun sağ tarafında buldum sonunda motor numaramı :) Ruhsatla aynı. İçim bir rahat bir rahat anlatamam

7. mertgp

Ynt: 78 Muhtar :) evet istanbul anadolu yakasındayım. siz?
  8. mertgp

Ynt: 78 Muhtar :) Fazlasıyla yapıyor. Öndekilerin kapalı olmasıyla ilgili sanırım
  9. mertgp

Geçen gün konu açmıştım ama tazeliyim daha güzel bir başlık açıyım dedim. Tavsiyeleriniz olursa beklerim. Geliştireceğim :)

10. mertgp

Ynt: CJ5 Motor numarası sorunu sağolun rahatladım vallahi :)

11. mertgp

CJ 5 TE DİREKSİYON BOŞLUĞU

Ynt: CJ 5 TE DİREKSİYON BOŞLUĞU Ve bu boşluğun muayneye etkisi ? :)
  12. mertgp

Ynt: CJ5 Motor numarası sorunu Evet şuanda burası direksiyon tarafı. Yani araca önden bakıyo olsanız sağ tarafta kalıyor. ozaman bide yarın diğer tarafı kontrol edeyim sağolun gece gece dert oldu

13. mertgp

Selamlar herkese Aracı yeni aldım sayılır. Haftaiçi muayneye gidicem ve motor numarası kafama takılınca açtım kaputu motorun üstünde bu 7 haneli numarayı buldum Ama ruhsatta motor numarası olarak NTRB ile başlayan 7 haneli bir kod var. Acaba doğru yeremi bakıyorum. Eğer numaralar farklıysa...
  14. mertgp

Bu güzellikte benim :)

Eksiklerini gidermeye çalışıyorum yavaş yavaş :) Tertemiz olucak umarım. Yavaş yavaş sanayiden, sokağa fotoğraflarını paylaşırım ::)
  15. mertgp

CJ5 Muayenesi Hakkında

Haftaya elektrik tesisatı sıfırlama işlemine başlanacak bostancıda :) Umarım tüm sıkıntılarımı yavaş yavaş halledip muaynemide hakkıyla verip keyfini çıkarmaya başlayacağım

16. mertgp

CJ5 Muayenesi Hakkında

internetten randevu alırken araç cinsini ne seçiceez :) traktör seçip gidicem valla :)
  17. mertgp

CJ5 Muayenesi Hakkında

Buyuk ihtimalle Sultanbeyli TUV de
  18. mertgp

CJ5 Muayenesi Hakkında

çok sağolun yardımlarınız için

19. mertgp

CJ5 Muayenesi Hakkında

bu beni rahatlattı :) çok sağolun. eğer muayne tavsiyeleriniz varsa " şuna kesin baktır sıkıntı çıkartırlar! " tarzında, çok yardımı dokunacaktır. birde şöyle bir sorum var. araç ruhsatta arazi aracı olarak gözüküyor ama muayne randevusu alırken araç cinsinde arazi aracı yok. hangi türü...
  20. mertgp

CJ5 Muayenesi Hakkında

Selamlar, aranıza yeni katıldım. artık 78 model bir cj 5 sahibiyim Fotoğraflarını en yakın zamanda paylaşıcam fakat birkaç sorum var. haftaya muayneye gidicem. şu anda muaynede sıkıntı çıkaracak etkenler sinyaller ve kemer sorunu olarak gözüküyor. sinyalleri bir elektrikçide yaptırabilirim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,752
Kayıtlı Üye Sayımız
166,565
Kaydolan Son Üyemiz
ömer sarıhan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri