Arama sonuçlarınız

1. B

Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım

Ynt: Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım İsmail İRGÖRÜCÜ/EDREMİT 2009 XLT RENGAR SAHİBİYİM AMATÖR TELSİZCİYİM ARACIMDA TAKILI (TB3CAM) KAZDAĞI MİLLİ PARKINDA ALAN KILAVUZLUĞU YAPIYORUM

2. B

Kaz Daglari Rota Planlama

Ynt: Kaz Daglari Rota Planlama Arkadaşlar ben kazdağı milli parkında kılavuzluk yapıyorum kılavuz almadan Milli parka giriş yasak giriş ücreti kılavuzluk ücreti 65 TL.binek araç ücreti 17,50 TL insanlara çok yanlış bilgi veriyorlar yasal olamayan yollardan girmeye çalışıyorlar 1 kılavuz 3-4...
  3. B

Ynt: Kaz Daglari Rota Planlama Milli parkın içinde ateş yakmak yasak ama piknik yapabilirsiniz çadırlı kamp alanı mevcut ayrıca balık yakalamakta yasak çünkü Kazdağı Milli Parkı herşeyi ile korunan alan ama milli park dışında dedikleriniz yapılabilir

4. B

TAVSİYE AKARYAKIT FİRMASI

Ford ranger özel olarak 2009 4x2 Hi rider kullanıyorum zaman zaman gaz pedalı yumuşuyor benzinli gibi gaz yemesi zaman zaman da serleşiyor gaz yerken sanki bu aldığımız mazottan kaynaklanıyor olabilir mi genelde opet kullanıyorum
  5. B

Ynt: Kaz Daglari Rota Planlama Merhaba ben ismail Kazdağı Milli Parkında Alan Kılavuzluğu yapıyorum her mevsim ayrı güzel KAZDAĞLARI tavsiye ederim

6. B

YAKIT DURUMU

Ynt: YAKIT DURUMU ;D

7. B

YAKIT DURUMU

Arkadaşlar 2009 model RANGER şehir içi uzun yol yakıt durumunu ölçen varmı paylaşırsanız bizler içinde kriter olur selamlar.
  8. B

Kazdağları Hakkında Bilgi İsteği

Ynt: Kazdağları Hakkında Bilgi İsteği ARKADAŞLAR KAZDAĞI MİLLİ PARKINDA ALAN KILAVUZLUĞU YAPIYORUM YARDIMCI OLABİLİRİM
  9. B

Araçlarımızdaki ve evlerimizdeki CBleri sürekli açık tutalım.

Ynt: Araçlarımızdaki ve evlerimizdeki CBleri sürekli açık tutalım. ARKADAŞLAR ÇAĞRI İŞARETİM TB3CAM BALIKESİR/EDREMİT

10. B

ARKA TARAFA AĞIRLIK

Ynt: ARKA TARAFA AĞIRLIK Aldığım kişi çok titiz birisi fermuarlı torba diktirmiş

11. B

ARKA TARAFA AĞIRLIK

Ynt: ARKA TARAFA AĞIRLIK verdiğiniz bilgiler için teşekkürler kum torbasına devam
  12. B

ARKA TARAFA AĞIRLIK

Arkadaşlar aracımı daha yeni aldım 2009 model Ford Ranger XLT arka tarafa ağırlıktan bahsediliyor gerek varmı varsa nasıl birşeyler yapmak lazım yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri