Arama sonuçlarınız

1. cmass

6.00 16 Traktör Desen Lastik- Teklif Usulu Satılık

Ynt: 6.00 16 Traktör Desen Lastik- Teklif Usulu Satılık şimdi taban 165 mm lastiğin çapı da 73,5 cm, yani normal lastik ebatına cevirirsek 165/95/16 falan oluyor linkteki sitede o şekilde vermiş... http://www.earlyfordparts.co.nz/Vintage%20&%20Veteran%20Tyres%20Early%20Ford%20Parts.htm...

2. cmass

Ynt: 6.00 16 Traktör Desen Lastik- Teklif Usulu Satılık Grand cherokeeye kucuk kalir 265-75 e yakin olan 7.50 16 ebati var 6.0 16'yi daha cok jimny vitarada kullaniyorlar :)
  3. cmass

Ynt: 6.00 16 Traktör Desen Lastik- Teklif Usulu Satılık http://www.petlas.com.tr/tr/lastikx.php?id=39?iframe=true&width=940

4. cmass

Ynt: 6.00 16 Traktör Desen Lastik- Teklif Usulu Satılık Boyutlari 165 mm taban 735 mm cap
  5. cmass

Merhaba arkadaşlar, 4 adet 6.00 16 petlas lastiğim (iç lastikleri de mevcut) var. 3 tanesi hiç kullanılmamış biri az kullanılmış. Tarihleri biraz eski 2006 olması lazım. Yarışta, etapta kullanmak isteyenlerin işine yarayabilir. Lastikler teklif usulu satılıktır. Yani fiyat önemli değil maksat...

6. cmass

Satılık G.vitara Becce Salıncak, Flanş, Jant Vs. Vs.

Ynt: Satılık G.vitara Becce Salıncak, Flanş, Jant Vs. Vs. 6.00 16 traktörler + 16 inç 5x139,7 demir jantlar 500 TL

7. cmass

Ynt: Satılık G.vitara Becce Salıncak, Flanş, Jant Vs. Vs. bump
  8. cmass

Ynt: Satılık G.vitara Becce Salıncak, Flanş, Jant Vs. Vs. güncel
  9. cmass

Ynt: Satılık G.vitara Becce Salıncak, Flanş, Jant Vs. Vs. Flanşlar 2 inç 5*139,7 - 400 TL Traktörler 6.00 16 petlas - 350 TL Demir jantlar 16 inç 5*139,7 - 400 TL Arka koruma demiri - Tekliflere açıktır. Güncel olanlar...

10. cmass

Ynt: Satılık G.vitara Becce Salıncak, Flanş, Jant Vs. Vs. Fiyatlar Salıncaklar - 170 TL Flanşlar - 400 TL Traktörler - 350 TL Demir jantlar 16 inçtir - 400 TL Arka koruma demiri - Tekliflere açıktır. Malum sezon açıldı acil ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olurum. Fakat teklif verirken...

11. cmass

Ynt: Satılık G.vitara Becce Salıncak, Flanş, Jant Vs. Vs. haklısınız Murat bey, biraz aceleye geldi kusura bakmayın :)
  12. cmass

Ynt: Satılık G.vitara Becce Salıncak, Flanş, Jant Vs. Vs. orjinal jantlar satılmıştır...

13. cmass

Merhaba arkadaşlar, garaja dönüşen çalışma odamı biraz boşaltmak ve araca yapacağım yeni eklentilere kaynak oluşturmak adına elimde parçaları satılığa çıkarıyorum. Herkese sevgiler, saygılar... Parçalar Ankara'dadır. İrtibat: Selim 05336560299 Becce yükseltme kiti ön salıncaklar (Extreme...
  14. cmass

2005 Grand Vitara 1.6 Lastik Seçimi Yardım

Ynt: 2005 Grand Vitara 1.6 Lastik Seçimi Yardım Hızlı cevaplar için tekrardan teşekkürler Cenk bey. Tampon şu an için orjinal, ilerleyen etapta yapılacak ama öncesinde aracın beklentileri karşılayıp karşılamadığına bakacağız.. Arkadaşlar kızacak ama tat vermez ise tekrar Jeep'e geçmek gibi bir...
  15. cmass

Ynt: 2005 Grand Vitara 1.6 Lastik Seçimi Yardım Cevaplar için teşekkürler Cenk bey, 32 33 vazgeçtik 1.6 motor çok zorlamayalım diye düşündük :) Kit extreme değil maalesef kollar kısa olandan.. Şimdi bir de araçta 2 inç flanş var artikülasyon durumda çamurluğa sürtmeyi en aza indirmek adına...

16. cmass

Merhaba arkadaşlar, ZJ ve XJ deneyimlerinden sonra arkadaşların da ısrarı ile bir grand vitara 1.6 otomatik aldık. Şu an 3 inç becce kiti ile birlikte arkaya %100 kilit taktık. Sonraki aşamada ise lastik konusu gündeme geldi. 32 33 dedik body lift dediler iteledik sonraya.. Şimdilik 3 inç...
  17. cmass

Cherokee ler Ankara Buluşması

Ynt: Cherokee ler Ankara Buluşması (Y)
  18. cmass

Ynt: Cherokee ler Ankara Buluşması geçen bir arkadaş durdurdu trafikte 93 zj varmış onu da davet ettim +1 yani ;) bu arada zj cilere soracakları cok haberiniz olsun..

19. cmass

Ynt: Cherokee ler Ankara Buluşması 6. Selim Karatepe 00 XJ 4.0
  20. cmass

Satılık 2004 Cherokee 2,8 CRD Renegade

Ynt: Satılık 2004 Cherokee 2,8 CRD Renegade Kerem bey, takas düşünür müsünüz? http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-full-off-road-donanimli-lpg-li-takasli-103945026/detay teşekkürler,

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri