Cherokee ler Ankara Buluşması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan diablo2barbar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 71
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,085
Ynt: Cherokee ler Ankara Buluşması

.

CHEBULUŞ.jpg

Etiketler

Hadi Cherokeeciler bu kadarmıyız daha 30 u anca bulduk.... Etkinliğimizin yeri ve Formatını değiştiriyoruz.... Facebook daki Cherokee Off Road Team Grubumuza tüm cherokeci arkadaşları bekliyoruz....
Net bilgi 1-2 gün içinde verilecektir....

geçen bir arkadaş durdurdu trafikte 93 zj varmış onu da davet ettim +1 yani ;) bu arada zj cilere soracakları cok haberiniz olsun..

Valla bu oluşumun amacı bilgi paylaşımı zaten bütün bilgi birikimimizi paylaşmaya hazırız.

Yalnız buluşmanın hem ismi hem afişi XJ kasa üzerine olmuş sadece, hele ki çoğunluk ZJ ile katılacakken :smiley:. Ben de sonunda ZJ ile alakalı bir afiş/logo olacak diye sevinmiştim aslında.

bakas' Alıntı:
Yalnız buluşmanın hem ismi hem afişi XJ kasa üzerine olmuş sadece, hele ki çoğunluk ZJ ile katılacakken :smiley:. Ben de sonunda ZJ ile alakalı bir afiş/logo olacak diye sevinmiştim aslında.
Afiş o kadar önemli değil, araç logoları zj kasa :]]

Gezi programı:
23.Aralık Pazar Sabah saat 09:30 da İstanbul yolu Havaalanı müzesi karşısında toplanılıp 10:00 da hareket edilecek Kazan üzeri Kurtboğazı barajından Pazar a dönülecek iğmir - Otacı üzeri Evci yaylasına varılacak. Yemek ve eğlence molası burda verilecek ve akşam üzeri dönüş Karagöl-Çubuk üzerinden yapılacaktır. Katılımcı sayısı belli olmadığından herkez kendi yiyecek ve içeceklerini getirecektir. Geziye sadece ve sadece Cherokeeler katılabilecektir.

diablo2barbar' Alıntı:
merhaba ismim güzel koçak ,bende 1999 model cherokee xj var bu etkinlikte yer almak isterim ailelerimiz katılabilirmi yoksa sadece beylermi katılacak belirtirseniz memnun olurum teşekkürler......

Ekli dosyalar

• 2012-10-07 12.31A.JPG
    2012-10-07 12.31A.JPG
    147.3 KB · Görüntüleme: 137

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,538
Kaydolan Son Üyemiz
sors

SON KONULAR

Geri